Водещата на сутрешния блок по bTV Биляна Гавазова от няколко

...
Водещата на сутрешния блок по bTV Биляна Гавазова от няколко
Коментари Харесай

Къде изчезна Биляна Гавазова?

Водещата на утринния блок по bTV Биляна Гавазова от няколко дни не се появява в ефир и това стартира да прави усещане на феновете на частната медия.

Вече повече от седмица новинарката я няма пред камера, а неналичието ѝ съответствува с експлоадирането на войната в Украйна, което накара феновете да се запитат какво в действителност се случва с нея. Някои се тормозят да не би да е свалена от екран.

" Какво става с водещата на " Тази заран "? Дали не е уволнена? ", питат се и в обществените мрежи, тъй като Гавазова като че ли потъна като вдън земя, а утринният блок започнаха да водят двамата ѝ сътрудници Златимир Йочев и Денислав Борисов.

Вторият до неотдавна бе новинар – приготвяше излъчванията в „ Тези сутрин”, до момента в който в този момент към този момент е главен водещ.

А с цел да няма повече спекулации по отношение на статута на Биляна Гавазова в bTV, стана ясно и къде е тя сега.

Оказва се, че не е изчезнала, нито пък свалена от екран, а е просто в отпуск. " Тя е в отпуск, както преди нея в отпуск излезе Златимир ", обясниха от малкия екран пред " Уикенд ". Почивката на водещата най-вероятно е била планувана много преди експлоадирането на войната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР