Водещата на Съдебен спор“ до три седмици щяла да разбере

...
Водещата на Съдебен спор“ до три седмици щяла да разбере
Коментари Харесай

Съдбата Притисна Безпощадно Нана Гладуиш До Стената! Израелските Лекари Потвърдиха С Каменно Лице: 3 Седмици

Водещата на „ Съдебен спор “ до три седмици щяла да разбере датата на първата интервенция, която я очаквала. Сложната намеса се налагала, тъй като този път наблюдаващите я онколози подхванали различен тип лекуване. Те я посъветвали да се подложи първо на неоадювантна химиотерапия, която не лекува тумора, а оказва помощ само да се смалят размерите му.

Наложителна била при пациенти в напреднал етап, когато злокачествените формирания засягали и други тъкани, а оперативната интервенция била прекомерно рискова. Изтощителните вливания дали позитивен резултат при Нана, само че тв звездата към момента не била обнадеждена. След премахването на тумора възстановителният интервал щял да бъде сериозен и хирурзите имали подозрения по какъв начин ще го понесе, написа " Ретро ".

Макар да продължава да е на екран, Гладуиш претърпяла унищожителните странични резултати на химията. Тя побързала да обръсне косата си сама, само че не очаквала, че даже веждите й ще окапят. Това наложило освен да се снабди с перука, а и с перманентни вежди, направени на правилото на татуировките. В студиото на „ Съдебен спор “ постоянно й призлявало и се случвало записите да се отсрочват, само че екипът й съдействал и снимали много епизоди напред, с цел да може след интервенцията колежката им да мисли единствено за лекуването си, а не за работата.

Ако отстраняването на злокачествения израстък преминело сполучливо, до края на годината телевизионерката възнамерявала да се подложи и на втора интервенция – слагане на имплант. Въпреки че й се желало това да се случи допустимо най-скоро, лекарите не разрешавали, тъй като имало възможност организмът й да отхвърли силиконовата протеза и обстановката да придобие съдбовен темперамент. Междувременно с изключение на те и фамилията й, сили в борбата с рака й давала и дребна икона, която Нана получила от непозната жена.

Възрастната дама подарила святото изображение на водещата в студиото на нейното предаване, където взела участие. Разказала й, че е осветено и наречено особено за нея и молитвите към него ще я изправят на крайници. Гладуиш се разстроила от жеста и споделила, че при първата си борба с подлата болест още веднъж потърсила опора във вярата, падайки на колене пред чудотворните изображения на Христос в Израел.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР