Водещата на прогнозата за времето Лора Георгиева е в компанията

...
Водещата на прогнозата за времето Лора Георгиева е в компанията
Коментари Харесай

Лора Георгиева е в компанията на малък, но верен другар 

Водещата на прогнозата за времето Лора Георгиева е в компанията на дребен, само че правилен приятел - Бренди, избавена от фондация " Animal Rescue “.

Лицата на Прогнозата за времето на NOVA се трансфораха в посланици на положителното като стартираха самодейността " Време за вяра “, посредством която търсят бъдещо семейство на изоставени четириноги другари. Идеята за самодейността се заражда преди две години и с помощта на партньорството с организацията " Animal Rescue “, фондацията " Четири лапи “, неправителствената организация Stray Angels, както и на приютите за бездомни кучета на общинско дружество " Екоравновесие “, тя към този момент е реалност.

" Ако желаете да си имате правилен приятел в студените зимни вечери, Бренди е подготвена да бъде постоянно до вас. Освен нея ви чакат и Бакарди, Бейлис, Бърбън. Всички тези четири четиримесечни сладурчета са изоставени от белгийски жител. От там идва името на кучилото – " Кучило на Белгийците “. Нямат шанса да се снабдят с приемен дом и от два месеца живеят в клиниката. За благополучие, успяхме да ги опазим от заболявания и към този момент са изцяло имунизирани и подготвени да си отидат вкъщи. Бренди и братята й са привикнали с всевъзможни хора, всевъзможни кучета и биха се приспособили бързо, към хора, които ще им предложат дом и обич. Биха били чудни и гальовни домашни любимци “, споделя за кученцата водещата.

" В никакъв случай не желая кучетата да се одобряват като коледен подарък. Важно е да се знае, че това е огромна отговорност! “, разяснява Лора Георгиева.

Ако желаете този мъник да стане част от вашето семейство може да пишете на пощата на организацията: [email protected]. Също по този начин може да посетите фейсбук страницата " Animal Rescue Sofia “ или уеб страницата: www.arsofia.com/bg  или да посетите приюта намиращ се напълно покрай София на адрес: ул. Хан Богров 20.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР