Водещата на прогнозата на времето на Нова тв Деси Банова

...
Водещата на прогнозата на времето на Нова тв Деси Банова
Коментари Харесай

Плевнелиев и Деси се изповядаха пред Гала. Ето истината...

Водещата на прогнозата на времето на Нова тв Деси Банова и президентът на България в интервала 2012 – 2017 година Росен Плевнелиев дадоха изявление дружно. Двамата описаха пред " На кафе " истината за историята им, говореха за любовта и общите им фантазии за бъдещето. Преди време той разгласи, че предходният му брак към този момент е в предишното, а малко по-късно стана известна и връзката му с телевизионната звезда.

" Знаех, че рано или късно тази бомба ще избухне. Но всичко надмина упованията ни. Не бях подготвена за този огромен интерес към връзката ни ", показа Деси Банова, а Росен Плевнелиев добави, че Деси е " смела, тя е воин, който непрекъснато бе преследван от папараци ".

" Моля ви, разберете. Ние не желаеме и не можем да скрием нашата обич, само че молим за успокоение ", прикани доскоршният президент. Банова сподели, че е била срещу да дават това изявление. " Ние желаеме да вървим за ръка и в мола, и в телевизионното студио и по улиците, по тази причина ще кажем истината ", сподели Плевнелиев.

Деси Банова разкри, че Гала е била една от първите й приятелки, която е знаела за новата й обич. " Телефонът ми се взриви отвред, позвънявания от целия свят, плакахме дружно с мои приятелки ", продължи тя.

" Заедно сме от малко повече от три месеца. От самото начало имахме почтен метод към всички. Нашите близки и другари, някогашните ни сътрудници и децата ни схванаха. Давахме си сметка какъв брой е значимо да бъдем правилни. На никого нищо неприятно не сме създали, свободни сме и имаме цялостното право да се обичаме. Заедно генерираме още повече положителна сила ", сподели Плевнелиев и добави: " Бяхме почтени с всички ".

Той също получил поздравления от целия свят. " Много някогашни и сегашни президенти към този момент познават Деси ", сподели Плевнелиев.
" Ние успяхме действително и физически да се намерим като сродни души, които желаят да вършат положително, няма по-голямо нещо от децата, не сме създали на никого нищо неприятно ", продължи той.

" Аз знаех от първия момент, когато имах опцията да беседвам с него, че това е необикновен човек ", разкри Деси Банова.
За първи път двамата се срещнали през 2014 година в Ню Йорк. " Уредих си изявление с българския президент, а камерата, която използвахме 12 публицисти, се оказа, че не е при мен и по този начин се получи първият ни гаф. За благополучие до мен имаше китайски екип, който ми оказа помощ, а в подмяна желаеха българският президент да даде изявление и за тях. Още тогава ми направи усещане, че е извънредно добър и разговорлив ", описа Деси Банова.

" Държа да отбележа, че оттогава до 26 април тази години, в никакъв случай не сме се засичали още веднъж ", посочи Плевнелиев.
Любовта сред тях пламнала откакто се срещнали на формалното разпределяне на премиите за полет в изкуството " Стоян Камбарев ", когато последвала трескава замяна на есемеси,. През юли към този момент се срещнали на първото си кафе.

Деси Банова показа по какъв начин всеки ден благодари на Бог, че я е срещнал с Росен Плевнелиев. Тя постоянно се е възхищавала на интелекта му и силата на характера му, тъй като той е минал през най-голямата покруса в живота си – да загуби дете: " Видях едно изявление и доста плаках. Бях впечатлена от огромното сърце на този човек, след една такава покруса хората се затварят в себе си, а при него този позитивизъм, това предпочитание да помагаш на хората ".

" Аз усетих, че тя е сродна душа. Много добра, извънредно доброжелателна, раздава се непрекъснато ", включи се Плевнелиев по адрес на Деси.
" Душите ни се откриха. Когато разговарях с този човек, имах възприятие, че го познавам от години ", намеси се Деси.
Според нея Росен е " един необикновен татко ". След като го срещнала с щерка си Йоана, детето й споделило: " Мамо, този човек е доста интелигентен ".
В началото Гала посрещна влюбената двойка с дарове и с думите: " Уникални са. Подобни блага имат президентите Бил Клинтън и Владимир Путин, само че и известната звезда Анджелина Джоли ".

тагове Росен Плевнелиев Деси Банова Гала любов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР