Водещата на предаването Знаците“ Ива Сапунджиева предизвика фурор с първата

...
Водещата на предаването Знаците“ Ива Сапунджиева предизвика фурор с първата
Коментари Харесай

Тв водеща разкрива подробности за живота на луната

Водещата на предаването „ Знаците “ Ива Сапунджиева провокира възторг с първата си книга „ Коледа на луната “. Дребното миньонче от Министерство на защитата се радва на голяма известност измежду почитателите на Космоса около нейното предаване, което разчупва стандартите на военната телевизия.

Приказката й незабавно сграбчи феновете на междузвездни истории, тъй като книгата като се изключи че е доста занимателна, е и поучителна.

Историята в нея е въодушевена от международната пандемия. Тя е разказана през очите на седемгодишно дете, което напуща Земята, с цел да отлети с Дядо Коледа и Рудолф към другите планети, само че проклятието на 2020 година ги преследва на всички места. Там, където към момента годината не е минала, им се случват огромни беди.

И до момента в който дядо Коледа изпада в суматоха, мислителят Рудолф бързо намира решение по какъв начин да се оправят със обстановката. Въпреки че животното има забележителен разсъдък, това не му пречи непрекъснато да се оплаква от шефа си.

Освен че се интересува от звездите от дете, Ива обича да рисува и приказни герои. Затова и илюстрациите в книгата също са нейно дело. Тя написва „ Коледа на Луната “ в първите дни на 2021 година за изпита си по „ Драма “ при изтъкнатия драматург проф. Пламен Дойнов . Той доста харесва историята и я прави оценка с отличен. В момента водещата се образова в програмата по креативно писане на Нов български университет, а преди този момент е приключила „ Публична тирада “ в НАТФИЗ и „ Икономика на защитата и сигурността “ в УНСС.

Книгата „ Коледа на луната “ провокира вниманието на Националната самодейност за поощряване на детското четене, които видяха в нея надълбоко обръщение и образец за добрина. В тънката брошура се засягат огромни въпроси: може ли да има живот под повърхността там, където атмосферата е незначителна. Вълнуваща е срещата сред индивида и извънземния разсъдък, както и всички произлизащи опасности от конфликта с непознатото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР