Водещата на предаването Тази неделя Мария Цънцарова спечели наградата Жена

...
Водещата на предаването Тази неделя Мария Цънцарова спечели наградата Жена
Коментари Харесай

Мария Цънцарова с награда „Жена на годината“: Приятно е усещането, че трудът ми има смисъл

Водещата на предаването " Тази неделя " Мария Цънцарова завоюва премията " Жена на годината " в категория " Медии ". Тя бе отличена по време на 16-тото издание на влиятелния конкурс, проведен от списание " Грация ".

" Безспорно е доста прелестно възприятието, когато получиш самопризнание. Всички, които са номинирани в категория " Медии ", имат уважението на необятната аудитория и на феновете ни. Приятно е чувството, че трудът ми има смисъл и значение и е забелязан и оценен от хората, за които всички ние даваме сърцата си, не просто работим. "

" Много обичам работата си и никой от нас не идва заран с отегчение и очакване да свърши работния ден. На финала на работния ден ние просто не си тръгваме, тъй като има още какво да се свърши. Благодарна съм, че мога да върша това, което желая. "

Мария Цънцарова споделя, че има цялостната поддръжка и на най-близките си за това, което прави.

" Няма по какъв начин да е елементарно това, което вършим, в случай че желаеме да стигнем по-далеч от повърхността. Трудността е в големия поток от информация. Всеки един от нас желае да стигне до верните хора и да способства повече за разбирането през диалозите и репортажите, които вършим. "

Правилно заложените въпроси за Мария Цънцарова са тези, които би задал фенът.

" Аз през множеството време съм фен и проследявам всичко в медийното пространство. И фактически си задавам въпроси от гледната точка на фена. Така ми хрумват най-точните. Слушането също е доста значимо в работата ни, освен да си се подготвил добре. "

Тя към този момент е и титулярен водещ в предаването " Тази събота и неделя ".

" Много е прелестно възприятието да правиш нещо, което в действителност усещаш като своето място. Все повече чувствам и хората, с които го върша, като своя тим. За мен са извънредно с тях да гледаме в една посока и да разбираме по подобен метод по какъв начин би трябвало да се случат нещата. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР