Водещата на предаването Съдебен спор по Нова телевизия Нана Гладуиш

...
Водещата на предаването Съдебен спор по Нова телевизия Нана Гладуиш
Коментари Харесай

Нана Гладуиш стана сватовница: Усилено търси половинка на пристав Ивайло Спасимиров

Водещата на предаването „ Съдебен спор ” по Нова телевизия Нана Гладуиш се е нагърбила със задачата да откри половинка на пристав Ивайло Спасимиров, разгласи самата тя в последното издание на сеирджийското юридическо риалити.
„ Направихме 10 цялостни сезона. 10 години по-млад беше пристав Спасимиров. Ей го, одъртя! Както споделя Жоро Игнатов: „ Пред очите ни израстна това момче ”. Гледайте какъв гиздав, млад мъж стана. Още му търсим жена. В 11-ия сезон ей това си поисквам – жена за пристав Спасимиров! ”, разгласи Нана в първото издание на новия сезон на „ Съдебен спор ” и развесели публиката в спонтанната правосъдна зала. А младия мъж свенливо се усмихваше…

Всъщност не на смешка водещата в действителност се опитвала да уреди с гадже своя 34-годишен сътрудник. Често го сватосвала със свои по-млади приятелки, само че нещата все не се получавали. Ту срамежливият Ивайло не смеел да ги предложения на среща, ту те се дърпали, щом чуели, че е известна персона и има доста ухажорки.
Малцина от феновете на „ Съдебен спор ” били наясно, че колоритният ерген е квалифициран артист. Ивайло не бил от децата, които от дребни показвали артистичните си способности и от детската градина потеглят по драмсъстави. Завършил гимназия по стопанска система в родния си град Русе и почнал да се увлича по танците. Когато наближило време да вземе решение накъде да поеме, откакто се дипломира в гимназията, Спасимиров избрал НАТФИЗ.

Ивайло гледал изявление със Стефан Данаилов по малкия екран, в което взели участие и негови студенти и доста се впечатлил. Започнал да се приготвя за изпитите в театралната академия, само че по едно и също време с това кандидатствал и в Русенския университет „ Стопанско ръководство ”. Приели го, само че Ивайло предпочел НАТФИЗ. Влязъл в класа на Стефан Данаилов, написа Уикенд.
След дипломирането си бил разпределен в ловешкия спектакъл. В продължение на 7 години той играл в разнообразни постановки, измежду които била и „ Котаракът в чизми ”. Един ден рутината му писнала и се преместил в русенския. Когато получил предлагането да стартира работа в родния си град, единственото му изискване пред шефа на театъра Орлин Дяков било да не бъде зает в съботите и неделите. Така Спасимиров траял да взе участие в фотосите на „ Съдебен спор ”.

„ Всяка седмица пътувам до Русе и назад по 650 километра. На месец това са 2600 километра. Ролята ми не е кой знае какъв брой огромна – аз съм приставът, само че присъединяване ми в поредицата ми разрешава да не изгубвам усета за камера, както и да подкрепям контактите си с сътрудниците ”, признава Ивайло Спасимиров. Една от най-ценните му кино функции е в кинопродукция с режисьор Долф Лундгрен, в която играл Христо Шопов като млад.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР