Водещата на предаването Преди обед по bTV Деси Стоянова успя

...
Водещата на предаването Преди обед по bTV Деси Стоянова успя
Коментари Харесай

Деси Стоянова измисли нова българска дума

Водещата на предаването " Преди обед " по bTV Деси Стоянова съумя да смути и по едно и също време с това разсмее всички свои другари и почитатели в обществената мрежа с това, което разгласява в персоналния си Фейсбук профил, представена от обстоятелства.бг.

Екранната половинка на Сашо Кадиев Деси Стоянова измисли без да ще нова дума в българския език.

Тя реши да опише много странна преживелица, която ѝ се е случила с децата ѝ.

Докато Деси и близнаците ѝ били в колата тя направила нещо супер ненадейно, което в следствие я оставило без думи.

Ето какво призна самата Стоянова:

" Благодаря за вниманието, Elisaveta Belobradova и Krasimira Hadjiivanova.Ироничното ви възприятие за комизъм оказва помощ за оцеляването в моментите, в които, уви, НЕ можеш всичко.
Препоръчвам на всички, които са в житейската роля на многомашиннички, да намират нещо, на което да се посмеят. Клиширано е, само че работи с успеваемостта на старешки мас.
Пресен образец от персоналната ми процедура — класическа кавга на задната седалка в колата сред децата. Забележка един път, забележка повторно, забележка N-ти път, реакция нулева. Следва обезверен опит за въдворяване на ред с нараснал звук и репликата: „ Пълна мълчина до момента в който не пристигнем! “ (Когато едно вбесено майчино схващане желае да призове по едно и също време мълчанието и тишината, какво се получава? „ Мълчина “.) Като се чух и ми стана смешно. И на децата също, и всичко се размина. Та по този начин. Да си се смеем по-често. "

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР