Водещата на предаването COOLt по bTV Натали Трифонова призна най-голямата

...
Водещата на предаването COOLt по bTV Натали Трифонова призна най-голямата
Коментари Харесай

Натали Трифонова призна най-голямата си грешка на журналист

Водещата на предаването „ COOLt ” по bTV Натали Трифонова призна най-голямата си професионална неточност пред журналиста Георги Тошев. Тя показа със събеседника си, че в никакъв случай не съумява да прикрие възхищението си от диалог с персона, който в действителност почита. Натали изясни, че постоянно ѝ проличава, когато се вълнува от срещата с гостите си в предаването, в това число и със самия Тошев.

Журналистът, прочут като създател на книги за най-големите български звезди от сцената и екрана, както и с интервютата си със международни звезди, я успокои, че и за него от време на време е мъчно да резервира спокойстви по време на изявление. Георги Тошев даде образец с това, че изявлението му с Робърт Де Ниро е било цялостен неуспех, тъй като по този начин и не е съумял да откри човешки контакт с огромната кинозвезда. С Ал Пачино пък се е получило тъкмо противоположното. Актьорът гаврътнал небрежно едно уиски и по-късно дал отговор напълно откровено и изчерпателно на въпросите на Тошев.
външна реклама
Натали Трифонова напълно откровено призна, че и тя желае да попадне в обстановка, в която да пие уиски с великолепие като Пачино.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР