Водещата на Папараци Венета Райкова все по-често се замисля, че

...
Водещата на Папараци Венета Райкова все по-често се замисля, че
Коментари Харесай

Венета Райкова жали по Тишо: Имахме хубав брак, чудя се защо се разведохме!

Водещата на „ Папараци ” Венета Райкова все по-често се замисля, че е сбъркала с решението си за бракоразвод. Блондинката за следващ път сподели, че не е прежалила по този начин елементарно мъжа си Тихомир, с който се разделиха при започване на годината, видя HotArena. Двамата останаха в положителни връзки и не престават да се виждат най-малко по един път в седмицата около сина си Патрик. Така и не се взеха решение обаче да си дадат нов късмет за фамилен живот. 

„ Днес щяхме да честваме годишнина от брака! Да, имахме прекрасен брак! И прекрасен бракоразвод! Днес всеки е поел по пътя си, само че аз постоянно ще помня, че той ме е подкрепял и е вярвал в мен, даже когато аз не съм си вярвала! Затова на първа страница на новата ми книга „ Скандал ” ще прочетете посвещението: „ На Тихомир, за поддръжката и вярата в мен ”, написа преди седмица миньончето и още веднъж хвърли в ужас феновете на романите си.
Много от тях заподозряха, че книгата й ще е още веднъж с детайли на автобиография. За да разсее подозренията им Венета даде пояснение за посвещението си. 

„ В „ Скандал ” няма нищо за нас двамата с Тихомир... Но аз съм човек, който помни кой е бил до него, когато е бил горе и когато е бил долу! А и съм му признателна, че ми е направил това прелестно дете! Затова през днешния ден ще си заведа детето да се почерпим хубаво, тъй като в случай че на днешната дата не се бяхме оженили с татко му и детето нямаше да го има... ”, споделя водещата. 

През последната година Венета неведнъж оставяше усещане, че ту е щастлива, ту нещастна от решението си за развода. Много от изявленията й в обществените мрежи непосредствено я самоизмъчваха за решението й. „ И аз още не мога да осъзная какво стана, но на - разведохме се и това е! Ако ни питат хората и ние не знаем за какво го направихме, постоянно казано ”, напълно чистосърдечно си призна русокоската след следващия въпрос на феновете й за решението да скъса с Тишо. 

Макар двамата с брадъра и сегашен покерджия да са публично завършили със фамилния си живот, техният мотив за срещи е синът им Патрик, видя Уикенд.

„ Тихомир идва да ни вземе от у дома за вечеря, малко като на среща, единствено дето имаме деветгодишен наследник ” , майтапи се с ситуацията Венета. 
Водещата не изпуска опция да споделя фотоси от тези моменти, в които по нищо не може да се отгатне, че фамилията й е разрушено. Дори сама споделя, че Тишо и Патрик са двамата най-важни мъже в живота й. С това самопризнание за почитателите й, които се пробвали да я ухажват след развода, не останало никаква вяра.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР