Водещата на неделното издание на Тази събота и неделя“ Мария

...
Водещата на неделното издание на Тази събота и неделя“ Мария
Коментари Харесай

Много голямо признание за Мария Цънцарова

 Водещата на неделното издание на " Тази събота и неделя “ Мария Цънцарова бе отличена с премията " Жена на годината “ 2021 година в категория “Медии “. Призът й бе връчен на публична гала през вчерашния ден по време на 16-ото издание на влиятелния конкурс, проведен от сп. Grazia. Мария бе номинирана от печатната медия в компанията на мощна конкуренция в категорията си като образец за журналистическа нравственос, след огромните си и ярки репортерски разкрития в последните години и по тази причина, че в никакъв случай не се опасява да задава неуместни въпроси. При приемането на оценката водещата на bTV показа:

" Изключително признателна съм за оценката и признанието, което получавам с тази премия. И съм щастлива, че работя това, което обичам с цялото си сърце, и получавам свободата да върша публицистика по метода, по който имам вяра, че би трябвало да се прави, тъй че има смисъл. “

Мария Цънцарова е част от екипа на bTV от 2013. Името й се подрежда измежду най-хубавите проверяващи и политически публицисти у нас. През годините се наложи като мощен водещ на настоящи излъчвания в ефира на bTV и открои гения си като създател и водещ на поредицата  " На 180 градуса "  в предаването  " 120 минути ".

Носител е на голям брой оценки, измежду които премия от фондация " Радостина Константинова " (2013), отличие от фонд " Валя Крушкина " (2014), наградата на Нов български университет " Журналист на годината " (2014), премия за телевизионна публицистика " Свети Влас " (2020), признанието от Съюз на българските журналисти за най-хубав " Млад публицист " (2020), както и оценката " Журналист на годината “ на БХК (2020). 

В тежката за целия свят 2020 година екипът на bTV Новините също избра за  " Репортер на годината "  Мария Цънцарова в обичайния си годишен конкурс. Завършила е публицистика в Софийския университет, както и магистратура по мениджмънт в Нов български университет. 

От сегашния есенен ефирен сезон Мария Цънцарова е в нова роля - като една от водещите на неделното издание на " Тази събота и неделя “, където журналистът обобщава най-важните настоящи тематики от седмицата и демонстрира другите гледни точки с главните участници в социално-политическия живот у нас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР