Водещата на „На кафе” Гала съвсем скоро може да слезе

...
Водещата на „На кафе” Гала съвсем скоро може да слезе
Коментари Харесай

Гала аут от На Кафе!

Водещата на „ На кафе” Гала напълно скоро може да слезе от екран и да се посвети напълно на мъжа си Стефан. Блондинката има обезпечена работа за още няколко месеца до края на 2018, когато изтича следващия й договор, заяви „ Уикенд”.

Дали той ще бъде удължен обаче, зависи напълно от това по какъв начин ще се показа предаването й в идващите два месеца.

Макар от дълго време да се приказва за пенсиониране на Гала, до момента в никакъв случай то не е било толкоз действително. След повече от 15 години в ефира на Нова, русокоската наподобява изчерпана и стартира да губи позиции пред фенове и управление. Именно шефовете на малкия екран решили, че този сезон евентуално ще е последния й като титулярен водещ, а за нейния стол към този момент се търси заместител.



Скорошното отдръпване на Гала от екрана е планувано от управлението на медиата от най-малко 3 години, само че до в този момент постоянно било отлагано. От малкия екран от дълго време желали да заложат на млади и разпознаваеми лица, с цел да раздвижат малко ефира. Освен това заплатата на Гала в размер на 17 000 лв. месечно била прекомерно висока даже за частния канал. От Нова считали, че водещ на сходно предаване не трябва да взима повече от 7-8 хиляди лв. месечно. Основния претекст за гласената рокада е спадащия рейтинг на „ На кафе”.



Дълги години Нова бе цялостен водач в часовия пояс сред 9,30 и 12 часа, само че конкурентният тандем Сашо Кадиев – Деси Стоянова стартира да печели доста по-добър зрителски интерес от предаването на Гала. Дори опита на продуцентите да разсънят интригата с появяването на брачна половинка на плевенчанката Стефан не съумяха да трансформират този факт.

Според гласената промяна Гала може да остане на работа като основен редактор в „ На кафе” и ще има своя графа, която обаче нямало да надвишава 30 минути.



„ Ситуацията с Гала е малко деликатна, защото тя е едно от знаковите лица на малкия екран и не може да я изгоним с лека ръка. Факт е обаче, че „ На кафе” с всеки минал ден понижава зрителската си публика. Даже и коментарната графа, обвързвана с „ ВИП Брадър”, която беше най-гледаната, към този момент не е забавна за феновете и има сериозно невисок рейтинг”, признават от началството на Нова тв.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР