Водещата на На кафе“ Гала призна в ефир, че системно

...
Водещата на На кафе“ Гала призна в ефир, че системно
Коментари Харесай

Гала откровена до болка: Пия много

Водещата на „ На кафе “ Гала призна в ефир, че редовно прекалява с алкохола.

Блондинката се впусна в скандални откровения и разкри, че всяка вечер посягала към бутилката и в никакъв случай не се задоволявала с една чашка.
Най-често тв звездата налитала на алено вино, само че и уискито и водката й се нравели на усета. Макар в началото да изтърси репликата „ Пия доста “ с известна доза възприятие за комизъм, по-късно Гала затвърди признанието си, като добави, че не си поплювала и глътката й се отваряла по-често от тази на половинката й Стефан. След като приключела с воденето онлайн на предаването и оперативките по-късно, телевизионерката си свършвала персоналните задания и нямала самообладание да се прибере в дома си и да си сипе вино. Тя се запивала до среднощ със сюжет за утрешния ефир в ръка, а питието й пособие да изпусне парата и да заспива по-лесно.

Факт е обаче, че през годините русокоската в никакъв случай не е била улавяна обществено в неловки обстановки, когато да е прекалила с алкохола. Плевенчанката била калена, в никакъв случай не й се подкосявали коленете и не страдала от тежък махмурлук. Гала нееднократно е доказвала, че за нея часовият диапазон не е от голяма важност, като си е разрешавала да се черпи преди обед пред очите на хиляди фенове с водка, текила и други твърди напитки.
От алкохола обаче водещата не мислела да се отхвърля, както постъпи преди 8 години с цигарите. Тогава тя разгласи в ефир, че ще изхвърли нездравословния табиет от живота си „ Не съм от буйните пушачи, които не могат да живеят без кутия цигари дневно, само че започнах да се хващам, че от ден на ден позволявам цигари в живота си – с кафето, с приятелки, когато съм на открито по работа.

Това ме накара да се замисля, че в този момент е моментът да ги откажа. Искам и имам вяра, че ще съумея “, показа тогава звездата. За да се отърве от порока си, тя се довери на модерните за това време лепенки за отричане на тютюна, които си поставяла и до момента, когато усетела, че отново й се припалва.
„ Носенето на лепенката, за която всички толкоз ме питат, ме прави по-уверена, че няма отново да посегна, редуцира напрежението и потиска възприятието ми за непрекъснат апетит “, разяснява тв водещата.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР