Водещата на “Лице в лице по bTV Цветанка Ризова посрещна

...
Водещата на “Лице в лице по bTV Цветанка Ризова посрещна
Коментари Харесай

Цветанка Ризова размаза Хекимян по БТВ: Нанесохте щета на репутацията ни!

Водещата на “Лице в лице ” по bTV Цветанка Ризова посрещна в студиото си някогашния си шеф Антон Хекимян, този път в качеството му на кандидат-кмет за София от ГЕРБ. Още преди да стартира диалога, тя почтено си призна, че обстановката е “каша ” и че тя усеща ненапълно е в спор на ползи. Какво има поради Ризова стана ясно още от началото на изявлението.

Тя непосредствено съобщи на Хекимян, че е нанесъл вреда на репутацията на малкия екран. Кандидат-кметът отвърна, че има вяра, че сътрудниците му го схващат, само че Ризова много изрично му изясни, че е изгубил уважението на някогашните си подчинени.

“bTV е моят втори роден дом ”, сподели патетично Антон Хекимян.

“Тези дни дни обаче казахте, че ГЕРБ-СДС е вашето семейство. Много бързо сменяте фамилията ”, жегна го незабавно водещата.



Цветанка Ризова изненада Хекимян с различен мъчителен въпрос: 

" Докато ни ръководехте, мислехте ли за присъединяване си в локалните избори? Кога разбрахте, че желаете да сте кмет? ”

Антон Хекимян съобщи, че интервалът, в който към този момент е знаел, че ще е кандидат-кмет на ГЕРБ и още е бил началник на новините в bTV, не е бил “месеци или седмици ”. Той акцентира, че не е персонална кандидатура на Бойко Борисов, а на структури на партията му, който го били издигнали независимо.

“Кои структури? ”, запита незабавно Ризова.

“Най-точно може да каже господин Борисов ”, отвърна някогашният ѝ шеф.

Разговорът продължи още малко в този жанр, само че откакто Хекимян направи забележка да не го прекъсва, Ризова леко отпусна хватката и въпреки всичко му даде опция да извърши предизборната си тирада пред феновете на bTV.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР