Водещата на женското предаване „На кафе” - Гала съвсем скоро

...
Водещата на женското предаване „На кафе” - Гала съвсем скоро
Коментари Харесай

Жесток удар за Гала! Търсят ѝ заместник или...

Водещата на женското предаване „ На кафе” - Гала напълно скоро може да слезе от екран и да се посвети напълно на мъжа си Стефан. Блондинката има обезпечена работа за още няколко месеца до края на 2018, когато изтича договорът ѝ с малкия екран, написа вестник „ Уикенд”.

Дали той ще бъде удължен обаче, зависи напълно от това по какъв начин ще се показа предаването през идващите два месеца.

Макар от дълго време да се приказва за пенсионирането на Гала, до момента то бе просто нереалност, само че в този момент наподобява напълно действително и близо. След повече от 15 години в ефира на Нова телевизия, русокоската наподобява се е изчерпала и стартира да губи позиции пред феновете и управлението на медията. Именно шефовете на малкия екран решили, че този сезон евентуално ще е последния й като титулярен водещ, а за нейния стол към този момент се търси заместител.



Оттеглянето на Гала от екран е планувано от управлението на медията от най-малко 3 години, само че до в този момент постоянно се отлагало. От малкия екран от дълго време желали да заложат на млади и разпознаваеми лица, с цел да раздвижат малко рейтингите. Освен това голямата заплата на Гала, в размер на 17 000 лв. месечно, била прекомерно висока, даже за частния канал. От Нова считали, че водещ на сходно предаване не трябва да взима повече от 7-8 хиляди лв. месечно.

Основният претекст за гласената рокада обаче се оказал спадащият рейтинг на „ На кафе”.

Дълги години Нова бе безспорен водач в часовия пояс сред 9:30 и 12:00 часа, само че конкурентният тандем Сашо Кадиев — Деси Стоянова стартира да печели доста по-добър зрителски интерес от предаването на Гала. Дори опита на продуцентите да разсънят конспирация с появяването на брачна половинка на водещата - Стефан, не съумяха да трансформират този факт.



От малкия екран са подготвени да предложат на Гала да остане на работа като основен редактор в „ На кафе” и да има своя графа, която обаче, няма да надвишава 30 минути.

„ Ситуацията с Гала е малко деликатна, защото тя е едно от знаковите лица на малкия екран и не може да я изгоним с лека ръка. Факт е обаче, че „ На кафе” с всеки минал ден понижава зрителската си публика. Даже и коментарната графа, обвързвана с „ ВИП Брадър”, която беше най-гледаната, към този момент не е забавна за феновете и има сериозно невисок рейтинг”, признават от началството на Нова тв.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР