Водещата на Господари на ефира“ Мария Игнатова винаги е демонстрирала

...
Водещата на Господари на ефира“ Мария Игнатова винаги е демонстрирала
Коментари Харесай

Увиснаха Ни Ченетата! Близки До Клана Халваджиян Изпяха Най-Ревностно Пазената Тайна На Мария Игнатова! Бунт В Телевизията, Та Тя Е

Водещата на „ Господари на ефира “ Мария Игнатова постоянно е демонстрирала забележително самочувствие. И по какъв начин да бъде другояче, когато се оказа, че русокоската прибира безусловно рекордна заплата. За това, което прави, парите й са ударни, разкриха източници от медията.

Вярваме или не, Мария Игнатова се подписвала месечно под сумата от… 20 000 лв.. Да, седнете, с цел да не паднете – това й било възнагражданието, несъмнено от клана Халваджиян.

Вярно е, че водещите на „ Господари на ефира “ се сменят през няколко месеца. Когато Мария Игнатова не е на ефир обаче, тя била заета да прави други неща около предаването зад кадър. И по този начин заплатата й си течала непроменена от години, написа разкрития.ком.

Отделно от нея, русокоската взима луди пари всяка година от „ Х Фактор “. Да не приказваме и за множеството реклами, в които взе участие и които костват предостатъчно скъпо.

Най-платен в „ Господарите “ бил Димитър Рачков, само че след него Мария и Зуека получавали съвсем наедно. Както знаем, Игнатова напусна Рачков преди година поради аферата си с Енчо Керязов.

Той обаче я остави поради брачната половинка си, а от известно време насам водещата живее в дома на майка си. Който се оказа в съседство с този на скандалната чалгаджийка Луна.

Не е нужно да загатваме, че двете се подминават като дребни гари всякога, в който се засекат. Мария не понасяла Луна, а последната пък била афектирана от метода, по който Игнатова я имитира в предаването си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР