Водещата на Fox News Лора Инграхам разбива последствията от Капитолия

...
Водещата на Fox News Лора Инграхам разбива последствията от Капитолия
Коментари Харесай

ЛОРА ИНГРАХАМ: Президентите на Харвард, UPenn и Масачузетския технологичен институт смятаха, че техните титли и престиж ще ги защитят

Водещата на Fox News Лора Инграхам разрушава следствията от Капитолия на президентите на Харвард, UPenn и MIT Свидетелство на Хил за ". "

ЛОРА ИНГРАХАМ: Толерантността към подлия, подкрепящ геноцида антисемитизъм в кампуса. Това е просто признак на болест, която е обхванала тези университети от десетилетия и едно нещо, което научихме през последните години е, че Америка е цялостна с институции, които не са толкоз могъщи, колкото наподобяват или желаят да наподобяват. Помислете за това, освен за Харвард. Истаблишмънтът на Републиканската партия изглеждаше несломим в личните си предварителни избори, до момента в който Доналд Тръмп не се изправи против тях. Дисни, прехваленият Дисни, изглеждаше несломим в щата Флорида до. Тогава имаше Washington Post. Някога беше задоволително мощен, с цел да смъкна президент. Сега личните му хора са изправени пред големи съкращения и изкупувания. И в този момент Ivies са изправени пред сходна присъда.

и другит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР