Водещата на FOX News Лора Инграхам казва, че американците трябва

...
Водещата на FOX News Лора Инграхам казва, че американците трябва
Коментари Харесай

ЛОРА ИНГРАХАМ: Белият дом и президентите на университети се страхуват да не обидят про-Хамас избиратели

Водещата на FOX News Лора Инграхам споделя, че американците би трябвало да бъдат дружно и да си върнат институциите от събудената навалица на ". "

ЛОРА ИНГРАХЪМ: Ясно е, че тези, като самия Бели дом, вървят по черупки от яйца, страхувайки се да обидят своите про-Хамас гласоподаватели. Те може да са малцинство - това са хора от Демократическата партия, които са про-Хамас, само че са шумни и доста схващат в технологиите. Байдън се нуждае от тяхната сила през 2024 година Това е несъмнено, само че през днешния ден научаваме, че протестът против Израел не се случва единствено в Бръшляновата лига.

 

Това в действителност се случва в самия Белия дом. Десетки и десетки чиновници на Белия дом, стажанти подписаха писмо с искане за непрекъснато преустановяване на огъня и упрекнаха Израел в продължаващ геноцид против палестинския народ. Сега, в основата, те също упрекват екипа на Байдън, за който работят, в подкрепяне и подстрекателство към този геноцид, като не изискват неотложно преустановяване на интервенции...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР