Водещата на Денсинг старс“ Алекс Раева отново се е ошишкала,

...
Водещата на Денсинг старс“ Алекс Раева отново се е ошишкала,
Коментари Харесай

Алекс Раева пак надебеля

Водещата на „ Денсинг старс “ Алекс Раева още веднъж се е ошишкала, видяха феновете на Би Ти Ви при старта на риалитито. Бившата вокалистка на Слави Трифонов е качила към 15 кг над в миналото вталената си фигура.

Наедрялото й тяло лъсна в първия епизод на танцувалното шоу. Роклята не можеше да прикрие ханша, корема и ръцете на екранната половинка на Краси Радков. Оказва се, че хубавицата за следващ път е изгубила войната с килограмите. Певицата в началото бе слаба, след това внезапно изпълня, след това се стопи след физическия и психическия тормоз, оказван й от някогашната й половинка Камен Атов. След него Алекс се залюби с предприемача Любомир Палаханов и забременя от него. По време на бременността качи доста килограми, които след това съумя да смъкна, само че очевидно стресът напоследък се е отразил зле на физиката й. Бившата половинка на Слави нееднократно е признавала, че е склонна към напълняване и поддържането на добра форма й коства извънредно доста жертви и пот във фитнеса.



„ От 12 години упражнявам всеки божи ден. Ако спра за две седмици, пълнея с 5–6 кг. Това е моят дребен пъкъл. Мария Игнатова една гира не е вдигнала от 10 години насам, а има даже мускули ”, изплака неволите си преди време Раева.

За да поддържа тялото си плътно, певицата даже си беше направила фитнес студио у дома, което към този момент не й остава време да употребява.

Алекс несъмнено не се оправи добре и като водеща на „ Денсинг старс ”. Химията сред нея и Краси Радков не се получи, а феновете бяха озадачени от народняшките реплики, които се подхвърляха по време на първия ефир. Риалитито не започва добре и рейтигът му е с 10 процентни пункта под конкурентното „ Хелс китчън ”, което вървеше по Нова телевизия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР