Водещата на „Папараци“ Венета Райкова обяви, че Евгени Минчев й

...
Водещата на „Папараци“ Венета Райкова обяви, че Евгени Минчев й
Коментари Харесай

Лошо! Евгени Минчев С Дългове Към Венета Райкова

Водещата на „Папараци“ Венета Райкова разгласи, че Евгени Минчев й дължи не дребна сума пари, само че към този миг към момента нищо не е получила от него. Повод за откровенията й станаха някои днешни заглавия в медиите.

„Приятели, през днешния ден уеб сайтове ме упрекват в „хитри схеми“ – че се развеждам, с цел да си спася жилището от Юксел Кадриев!! Това е неистина и всеки, който продължава да я популяризира ще бъде наказан. Истината е, че откакто трета инстанция не ме позволи до обжалване, при започване на октомври!! изплатих 30 хиляди лева и запорите бяха махнати веднага“, показа Венета.

Тя освен не дължала, а имала да взима. „Осъдих Евгени Минчев дефинитивно и той ми дължи към 15 500. Адвоката му предложи на моята адвокатка да не го запорирам. Предложи да заплати единствено половината сума и да приключи делото против мен. Ако не знаете той ме съди в ролята ми на коментатор на „Биг Брадър“ за присъединяване си през 2014г, където съгласно него съм го нарекла „ниска топка“. Аз се съгласих да ми заплати единствено половината сума на която го осъдих, тъй като не парите са били водещия ми претекст да го осъдя. Но до този миг пари от Евгени Минчев не съм получила“, добавя тв водещата.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР