Водещата, която наскоро се разведе със съпруга си Тишо, обърна

...
Водещата, която наскоро се разведе със съпруга си Тишо, обърна
Коментари Харесай

Венета Райкова обяви война на любовта след развода

Водещата, която неотдавна се разведе със брачна половинка си Тишо, обърна тил на любовта внезапно. Откакто се е разделила с мъжа си, Венета Райкова се е посветила на работата и на грижите за сина си Патрик, написа "Уикенд ".

"Фейсбук ми припомня, че би трябвало да се върна в залата... въпреки че за кого да го върша?? От месец съм сама, няма кой да ме гледа... И за това време нито един път не съм излязла на среща и нямам желание да го върша, добре ми е сама... значи може и без тренировки”, написа журналистката в профила си в обществената мрежа.

След развода си водещата разгласи война на любовта и не крие, че няма никакво предпочитание да се влюбва още веднъж. Тя се разгласи и срещу "Св. Валентин ":

"Тъпотия!! Започва седмицата на любовта и ще ни залеят отвред със сърца... Аз няма да чествам!! Нямам обект на възприятията!! Трябва много усърдие, с цел да ме завоюват.. "

Съдбата обаче реши да ѝ скрои номер, тъй като към кафето си Венета Райкова изтегли късметче със стрела от Купидон. На любовното късметче обаче, Венета реагира остро:



"Ааааа неееее!!!!! Не си одобрявам късметчето през днешния ден!!!!! Не имам вяра в любовта, Купидон марш надалеч от мен ", написа тя във Facebook.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР