Водещата компания за цифрови плащания PayPal (NASDAQ:PYPL) имаше няколко тежки

...
Водещата компания за цифрови плащания PayPal (NASDAQ:PYPL) имаше няколко тежки
Коментари Харесай

PayPal предлага отлична входна точка на текущите нива

Водещата компания за цифрови заплащания PayPal (NASDAQ:PYPL) имаше няколко тежки месеца. Въпреки повишаването на цифровите заплащания и решителната стъпка към цифровизацията, PYPL акциите не впечатляват вложителите.

Разочароващото управление обезкуражи вложителите, което докара до голям спад в акциите на PayPal, разяснява Вандита Джадеджа от InvestorPlace. Въпреки новите благоприятни условия и увеличението на броя на клиентите, употребяващи платформата, PYPL акциите непрестанно падат.

През юли акциите доближиха рекордно високо равнище от 310 $ и непрекъснато намаляваха. Те е паднаха с 21% през последната година, а през последните шест месеца – с 40%. PayPal падна от 302 $ през юли до настоящата цена от към 180 $. Това е голяма опция за закупуване, която интелигентните вложители не би трябвало да пропущат, отбелязва анализаторката.

Ето няколко аргументи, съгласно които PYPL акциите могат да бъдат положително допълнение към вашия портфейл.

Стабилната монета може да притегли внимание

Цифровият платежен колос разрешава на потребителите да изпращат и получават пари, да вършат покупки и да влагат в криптокомпоненти. Приходите на компанията не вървяха добре заради пандемията и това повлия на оценката. Но вложителите осъзнават капацитета на компанията и осъзнават, че бъдещето е зад цифровите технологии.

Потребителите пазарят онлайн, което докара до внезапно повишаване на търсенето на цифрови заплащания. Но PayPal предлага артикули, които към момента ще бъдат търсени. Бъдещето наподобява ярко и управлението предложи амбициозни прогнози за компанията.

Тя разшири предложенията си за търговия с криптираща валута, за която в последно време има от ден на ден вести. Наскоро компанията удостовери, че изследва опцията за основаване на лична постоянна монета, която ще бъде известна като PayPal Coin. Това ще бъде криптовалута, която е обвързвана с авариен актив и може да бъде по-малко нестабилна от другите криптокомпоненти.

Това е голяма стъпка от страна на компанията и ще бъде забавно да се види по какъв начин работи.

Увеличаване на размера и на покупко-продажбите

Най-добрият метод да оцените бизнеса на PayPal е да разберете какво е в основата му. Това е платежен бизнес, а общият размер и транзакциите оказват въздействие върху неговата доходност. Всеки път, когато консуматор получи заплащане, PayPal начислява комисионна и това усилва приходите. Следователно, с увеличението на общите заплащания, компанията ще генерира по-високи доходи.

През третото тримесечие общите заплащания възлизат на 310 милиарда $, което е с 26% повече от миналата година. Компанията също по този начин означи нарастване на броя на дейните сметки до 416 милиона, което значи, че платформата се употребява от от ден на ден консуматори. Ръководството дефинира цел за напредък от 18% за 2022 година и чака да има 430 милиона сметки до края на годината.

Данните за четвъртото тримесечие ще бъдат значими за компанията и в случай че успее да регистрира високи доходи и брой консуматори, PYPL акциите ще стартират да се повишават.

Обобщение на PYPL акциите

Не бива да се подценяват големите благоприятни условия, които PayPal дава. Тъй като компанията уголемява предлагането си посредством стартирането на нови артикули, цената ѝ се чака да се усили. Бизнесът работи с отстъпка, а PYPL акциите могат да се възстановят след резултатите от четвъртото тримесечие.

PayPal работи за стартирането на нови артикули и дава отговор на потребностите на потребителите по всички вероятни способи. Тя също по този начин сподели голям напредък с помощта на услугата „ купи в този момент, заплати по-късно “, която се трансформира в голям шлагер по време на празничния сезон. Цифрите ще повлияят на крайния резултат и компанията ще получи впечатляващ доклад за приходите и паричните потоци за четвъртото тримесечие, разяснява Джадеджа.

Не би трябвало акциите да се съдят въз основа на настоящия спад или новия вид на Covid-19. Необходимо е да се намерения за капацитета на компанията в дълготраен проект. PYPL акциите имат голям капацитет за напредък през 2022 година Сегашният спад на акциите е добра опция за влизане, прибавя тя.

*Материалът е с изчерпателен темперамент и не е съвет за покупка или продажба на финансови активи на фондовите пазари.

Източник: infostock.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР