Водещата компания в глобалната отбранителна индустрия International Armored Group (IAG)

...
Водещата компания в глобалната отбранителна индустрия International Armored Group (IAG)
Коментари Харесай

IAG направи първа копка на завода за бронирани бойни машини у нас и обяви планове за още два

Водещата компания в световната отбранителна промишленост International Armored Group (IAG) ще влага в още два завода за бронирани коли в България. Това разгласи притежателят на IAG доктор Антон Стефов по време на формалната гала и първа копка, с която бе даден старт на градежа на най-голямата индустриална база на компанията за бронирани коли в света по стандартите на НАТО в Бургас.

„ Вярвам, че заводът, който започваме да строим през днешния ден, ще форсира още повече растежа на българското индустриално произвеждане. Важно и доста по-изгодно финансово за България е да имаме лично произвеждане и да се влага в лична защита. ", съобщи притежателят на компанията доктор Антон Стефов.

" Ще допринесем за увеличение на износа, ще въведем нововъведения в българската отбранителна промишленост и ще създадем български експерти в област с възходящо значение в целия свят. И ще работим, с цел да помогнем на България да има мощно мнение на картата на европейската защита като водещ производител на военна техника - един до друг с доста други локални производители. И това е единствено началото. Вече работим интензивно по плановете за още два нови завода на International Armored Group в България, като преглеждаме благоприятни условия в Пловдив и Благоевград ”, добави той. Следващите предприятия ще бъдат в Благоевград и Пловдив като International Armored Group към този момент е подала капиталово желание за пазаруване на земя в двата града. Първоначалната инвестиция за всеки един от двата последващи завода се прави оценка на приблизителна стойност от 25 000 000 лева Очакванията на вложителя са напълно скоро да придобие съответните терени в двете обитаеми места.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР