Водещата Елън Дедженеръс и актрисата Порша де Роси са може

...
Водещата Елън Дедженеръс и актрисата Порша де Роси са може
Коментари Харесай

Битката за любовта или красивата история на Елън Дедженеръс и Порша де Роси

Водещата Елън Дедженеръс и актрисата Порша де Роси са може би най-известното еднополово семейство в нашето съвремие. Двете са женени от 9 години, само че нещата сред тях не постоянно са били толкоз елементарни и лесни.

Още при първата си среща, двете дами усещат някаква мощна връзка между тях, а по време на първото си изявление след сватбата, Порша споделя пред Опра Уинфри, че за нея е било обич от пръв взор.

Dory and me #FindingDory

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on Jun 9, 2016 at 1:50pm PDT

Още тогава знаех, че Елън е индивидът за мен, още от момента, в който погледите ни се срещнаха, бях сигурна, само че ми лиши цели 3 години, с цел да й призная възприятията си. Тогава се снимах в сериала "Али Макбийл " и никой нямаше визия, че одобрявам дами. Не бях разкрила пред никой половата си ориентировка и се опасявах, че истината може да ми коства работата.

Няколко години по-късно Порша осъзнава, че в действителност е влюбена в Елън по време на обща фотосесия.

Happy Valentine's Day❤️

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on Feb 14, 2016 at 5:09pm PST

Влязох в стаята, с цел да я поздравя и внезапно ме заля най-странното чувство на света, като че ли стрела мина право през сърцето ми. Коленете ми омекнаха, не познавах това чувство. След това ми лиши още към 10 месеца, с цел да събера храброст и да направя нещо по въпроса.

Двете стартират да се срещат през 2004г. и се женят през 2008г., когато съдът в Калофорния постановява, че браковете сред хора от един и същи пол към този момент са легални.

В началото Елън желала да изненада Порша с гала по време на празненство за рождените им дни (и двете са родени в края на януари), само че проектите се трансформирали, когато станало ясно, че могат да се венчаят законно. Малко по-късно Порша се появи на светско събитие с голям диамантен годежен пръстен.

8/16/08

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on Jun 26, 2015 at 7:16pm PDT

И за двете е било значимо да се оженят, тъй като виждат брака като сериозна институция, като знак на непоклатимост и сигурност. И по този начин на 16 август, 2008г. двете подписват брак пред погледа на единствено 19 свои родственици и другари в дома им в Лос Анджелис.

В свое изявление Елън споделя, че ще бъде постоянно признателна за любовта, която имат с Порша.

Винаги ще бъда признателна, че я срещнах, тъй като не всеки съумява да познае същинската обич. Не всеки има шанса да срещне най-хубавия си другар и сателит в живота.

@PortiadeRossi and I got married 9 years ago today. Being her wife is the greatest thing I am.

A post shared by Ellen (@theellenshow) on Aug 16, 2017 at 12:46pm PDT

Порша също е споделяла в свои изявленията каква късметлийка се усеща:

Вечер си лягам и благодаря на ориста, че ми е изпратила Елън. Напълно щастлива съм и съм удовлетворена от живота си. Искам да остана с нея вечно, знам, че и тя желае същото и е прелестно.

Но не всичко е било елементарно за двете дами. Като младеж Елън е била полово измъчвана от доведения си татко, а по-късно е била унизена в учебно заведение и е трябвало да се бори с тежка меланхолия. Порша де Роси пък се е борила с хранително разстройство през огромна част от живота си. И двете признават, че са съумели да се оправят с проблемите си, когато са се влюбили една в друга.

Двете са взели и едно друго значимо решение в живота си - не желаят да имат деца. Те споделят, че просто не са подобен вид хора и считат, че не биха се справили с развъждането на дете, а избират единствено личната си компания. Все отново имат доста домашни любимци, на които подаряват от обичта си.

Trying to meditate

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on Mar 18, 2018 at 9:13am PDT

А каква в действителност е тайната на сполучливия им брак?

Порша споделя, че те са най-хубави приятелки, приказват си за всичко, споделят си всичко и имат голямо почитание една към друга.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР