Водещата дигитална медийна и технологична компания Нет Инфо създаде ново

...
Водещата дигитална медийна и технологична компания Нет Инфо създаде ново
Коментари Харесай

Как изглежда домът на над 10 различни подкаст поредици

Водещата цифрова медийна и софтуерна компания Нет Инфо сътвори ново съвременно студио за подкаст продукции. В него ще бъдат снимани над 10 разнообразни по род поредици, разработвани от цифровите, радио и печатни медии в портфолиото на Нова Броудкастинг Груп. Подкаст студиото разполага с новаторско съоръжение и високотехнологични благоприятни условия за основаването на разнообразно и атрактивно за аудиторията аудио-визуално наличие.

В студиото са основани над четири самостоятелни пространства за фотоси, създадени съгласно характерните потребности на всяка една от продукциите. С мисъл за първокласното прекарване на феновете, е инкорпорирана специфична технология, която разрешава епизодите да бъдат предавани онлайн в платформите YouTube, Vbox7, Фейсбук и други. Целта е да бъде скъсена връзката сред основателите на наличие и феновете на подкастите.

Утвърдените и желани подкаст продукции, за които новото студио ще стане дом, са,,,,,, а също и на спортния публицист Борислав Борисов, който бе отличен с първо място в границите на шестото издание на състезанието " Сайт на годината " в категорията " Подкаст ". В портфолиото на Нет Инфо влиза и формалният подкаст на “Игри на волята ” –, който реализира забележителни резултати през есенния сезон. Кои са новите завладяващи подкасти, които ще изненадат тази пролет, феновете ще схванат напълно скоро.
 Вижте СНИМКИ на новото подкаст студио  Вижте СНИМКИ на новото подкаст студио  Вижте СНИМКИ на новото подкаст студио  Вижте СНИМКИ на новото подкаст студио
За Нет Инфо

Нет Инфо е българска цифрова медийна и софтуерна компания, част от Нова Броудкастинг груп, която доближава до 87% от интернет потребителите в България, съгласно данни на Гемиус за м. декември 2023 година В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани уеб сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и други, както и платформите за разпространяване на неповторимо видео наличие Vbox7 и NovaPlay – извънреден достъп до телевизионни сериали, риалити формати и излъчвания. Нет Инфо дава висококачествено наличие, новаторски цифрови артикули и опция за подвижност за потребителите във всеки един миг от всекидневието им.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР