Водещата дигитална медийна и технологична компания Нет Инфо създаде ново

...
Водещата дигитална медийна и технологична компания Нет Инфо създаде ново
Коментари Харесай

Нет Инфо с ново модерно подкаст студио

Водещата цифрова медийна и софтуерна компания Нет Инфо сътвори ново съвременно студио за подкаст продукции. В него ще бъдат снимани над 10 разнообразни по род поредици, разработвани от цифровите, радио и печатни медии в портфолиото на Нова Броудкастинг Груп. Подкаст студиото разполага с новаторско съоръжение и високотехнологични благоприятни условия за основаването на разнообразно и атрактивно за аудиторията аудио-визуално наличие.

В студиото са основани над четири самостоятелни пространства за фотоси, създадени съгласно характерните потребности на всяка една от продукциите. С мисъл за първокласното прекарване на феновете, е инкорпорирана специфична технология, която разрешава епизодите да бъдат предавани онлайн в платформите YouTube, Vbox7, Фейсбук и други. Целта е да бъде скъсена връзката сред основателите на наличие и феновете на подкастите. 

Утвърдените и желани подкаст продукции, за които новото студио ще стане дом, са,,,,,, а също и на спортния публицист Борислав Борисов, който бе отличен с първо място в границите на шестото издание на състезанието " Сайт на годината " в категорията " Подкаст ". В портфолиото на Нет Инфо влиза и формалният подкаст на “Игри на волята ” –, който реализира забележителни резултати през есенния сезон. Кои са новите завладяващи подкасти, които ще изненадат тази пролет, феновете ще схванат напълно скоро.

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска цифрова медийна и софтуерна компания, част от Нова Броудкастинг груп, която доближава до 87% от интернет потребителите в България, съгласно данни на Гемиус за м. декември 2023 година В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани уеб сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и други, както и платформите за разпространяване на неповторимо видео наличие Vbox7 и NovaPlay – извънреден достъп до телевизионни сериали, риалити формати и излъчвания. Нет Инфо дава висококачествено наличие, новаторски цифрови артикули и опция за подвижност за потребителите във всеки един миг от всекидневието им.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР