Водещата дигитална медийна и технологична компания Нет Инфо, част от

...
Водещата дигитална медийна и технологична компания Нет Инфо, част от
Коментари Харесай

Нет Инфо стартира платформата DogsАndCats.bg

Водещата цифрова медийна и софтуерна компания Нет Инфо, част от Нова Броудкастинг Груп, прибавя към разнообразното си портфолио и платформата. Уебсайтът събира на едно място качествено и правдиво наличие, предопределено за всички сегашни и бъдещи притежатели на кучета и котки. Полезната информация в платформата е поднесена на понятен език за всички консуматори, които желаят да получат спомагателни познания и опит в развъждането на животните.

Платформата предлага разнообразни категории, обхващащи необятен набор от тематики. Сред тях попадат секции, свързани с най-честите проблеми и техните решения във връзка с здравето, храненето, грижата, хигиената, държанието, възпитанието, размножаването и кастрацията на домашните любимци. В уеб страницата потребителите могат да открият още подробна информация за другите породи кучета и котки, техните привички, метод на развъждане, темперамент, външен тип и равнище на словоохотливост.

предлага още разнообразни трикове, любопитни обстоятелства, препоръки, горещи тематики и отговори на постоянно задавани въпроси за домашните любимци. Всеки ден потребителите могат да се срещат с друга порода куче и котка, а инструмент за търсене с авансово заложени филтри оказва помощ в избора на най-подходящия домакински любим по отношение на упованията и опциите на бъдещия притежател.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР