Водещата бездимна алтернатива на Филип Морис Интернешънъл (ФМИ)вече е и

...
Водещата бездимна алтернатива на Филип Морис Интернешънъл (ФМИ)вече е и
Коментари Харесай

Приходите от бездимни алтернативи на Филип Морис Интернешънъл са вече близо 40%

Водещата бездимна опция на Филип Морис Интернешънъл (ФМИ)вече е и водещият никотинов бранд в портфолиото на компанията. Потребителите на бездимната опция в света са към този момент 28.6 млн., като 73% от тях (близо 20.8 млн. пълнолетни лица) към този момент са минали напълно на нея и са спрели да пушат.

" Отбелязваме мощен завършек на 2023 година - достигнахме значими достижения по пътя ни към осъществяване на задачата да се превърнем в бездимна компания ", съобщи Яцек Олчак, основен изпълнителен шеф на Филип Морис Интернешънъл. " Основен мотор на тези резултати е продължаващият напредък на водещата бездимна опция в портфолиото ни, която се трансформира в водач в сегмента на никотиновите премиум артикули по-малко от 10 години след старта си ", добавя той.

От Филип Морис Интернешънъл означават още, че в 25 страни, в които се оферират бездимните други възможности на компанията, тези артикули образуват над 50% от общите доходи, а задачата е до 2030 година техния брой да е 60. В Европа бездимните други възможности образуват 45% от приходите, до момента в който в Япония този сегмент също заема 40% от общия пазар на тютюневи и никотинови артикули. Към 31 декември 2023 година бездимните други възможности на ФМИ се оферират в 84 страни.

Филип Морис Интернешънъл резервира уговорката си за работа с всички заинтригувани страни за понижаване на вредата от тютюна, като предлага по-малко нездравословни други възможности на пълнолетните пушачи, които другояче биха траяли да пушат. Компанията се застъпва за регулации, основани на научни данни, и отбелязва прогрес във връзка с използването на политики за понижаване на вредата от тютюна в целия свят. Резултатите в региона на устойчивото развиване не престават да получават самопризнание.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР