Водещата Ани Салич не се появи, за да получи отличие

Водещата Ани Салич не се появи, за да получи отличие ...

Защо Ани Салич не отиде да си вземе награда?


Водещата Ани Салич не се появи, за да получи отличие в категория „медии” на тазгодишните награди на списание „Бизнес лейди”видя Hotnews.bg.Новинарката изпрати само видеопоздрав към гостите на светската забава от студиото на новините на Нова, добре гримирана и с подходяща прическа. Наградата се дава за висок професионализъм и успешна реализация на жените в обществения живот, бизнеса и медиите. „Благодаря за отличието”.

Аз съм от тези жени, които са получили шанс от съдбата да бъдат себе си в по-голямата част от професионалния си живот. Можех да се уча от най-добрите и да имам шанса да живея в много бурни и интересни времена. Ние жените можем много, наведнъж и то успешно. Безброй са добрите български учени, лекари, писатели, изобретатели и то жени. Да не забравяме, че историята ни също помни много от тях.

Това са българките – те са умни, красиви и силни“, каза от екрана Ани Салич, която и друг път е отсъствала от подобни церемонии. През 2019 година тя не се появи в бившия Японски хотел на церемония за наградите на известен женски сайт, въпреки че бе номинирана. Саич не ходи по светски купони не само за да не коментират наедрялата й фигура, но и защото предпочита уединението и спокойствието на селката си къща край София вместо лъскавите тържества с известни гости.

Промененият час на късните новини на Нова, които през лятото започват в 22.00 часа също правят невъзможно присъствието й по купони. Във вчерашната емисия Салич не пропусна да се пошегува с партньора си Ники Дойнов, който пък бе обявен за модна икона на друга церемония преди ден. "Какви водещи-бизнеслейди и модна икона", разсмя се телевизионерката в ефир.

Източник: hotnews.bg