Водеща европейска компания за пътувания на дълги разстояния FlixBus стартира

...
Водеща европейска компания за пътувания на дълги разстояния FlixBus стартира
Коментари Харесай

Водещият европейски превозвач стартира два нови маршрута до Гърция

Водеща европейска компания за пътувания на дълги дистанции FlixBus започва нови маршрута до Гърция до известните летни дестинации Кавала и Драма. Това заяви превозвачът. През юни FlixBus също започва първата си линия от София до Солун.

Новият маршрут до Кавала и Драма ще започва от няколко български града, в това число София, Благоевград, Банско и Гоце Делчев. Проверна на уеб страницата демонстрира, че билет до Кавала от София е на цена от 66 лв.. От Банско цената е е 46 лв., от Благоевград е 50 лв.. 

Кавала е доста посещаван от българите, изключително през летните месеци. Разположен на брега на Егейско море, това град с богата история, просвета и естествена хубост.
 FlixBus открива нов маршрут от София до Солун
Най-големият транспортьор в Европа открива нов маршрут от България до Гърция

Новата линия започва на 15 юни

" Наблюдаваме непрекъснато възходящ трафик и интерес към пътувания до Гърция, по тази причина сме щастливи да разтеглим офертата си до Кавала и Драма. Нашата цел е да отговорим на търсенето и да предоставим елементарен метод за пътешестване, наличен за всички. Пътниците към този момент могат да мислят за рейса като за опция на персоналния автомобил, когато възнамеряват лятната си отмора ", разяснява Снежина Колева, представител на FlixBus България.

FlixBus започва активността си в България през 2018 г.като предлага директни връзки с девет страни - Румъния, Австрия, Словения, Хърватия, Германия, Сърбия, Гърция, Унгария и Турция.

Превозвачът разгласи задачата си да стане напълно въглеродно неутрална компания в Европа до 2040 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР