ВОДЕЩ: Здравейте, чуваме ли се? Много ми е приятно да се запознаем.

...
ВОДЕЩ:
Здравейте, чуваме ли се?
Много ми е приятно да се запознаем.
Коментари Харесай

Edward Maya, toka & Carine: Турне в България ще бъде сбъдната мечта за нас

ВОДЕЩ:

Здравейте, чуваме ли се?

Много ми е прелестно да се срещнем. Радвам се, че имам възможността да приказвам с вас. Как сте?

Carine:

Благодаря Ви, че ни поканихте. Добре сме, тъкмо се връщаме в студиото от интервю за наша локална, румънска телевизия, тъй че усещаме се ужасно през днешния ден.

Edward Maya: 

Днес ни е ден за изявленията (смее се).

ВОДЕЩ:

Как се запознахте и по какъв начин се роди концепцията да извършите тази ария дружно.

Carine:

Мисля, че toka може да разкаже повече за това.

toka:

Идеята да създадем този римейк на  " Zilevo " пристигна, когато бях в Гърция. Чух песента на скоро и се сетих, че всъщност аз я знам от повече от 10г. И си споделих уау, ария като тази ще звучи по-добре с нов тон, аражнирана по съвременен метод, тъй че започнах да работя по тази идея и когато дойде времето да мисля за вокалите се сетих за Carine. Аз я познавам от едно от нейните първи песни  " 911 ". Аз в действителност одобрявам нейния глас, тъй че се веселя, че тя веднага се съгласи да се причисли. И след това ние имахме опцията да покажем този план на Edward Maya, който веднага се присъедини също. Той веднага запретна ръкави и каза  " да го създадем ", тъй че мисля, че нещата се случиха натурално.

ВОДЕЩ:

Вие с Carine първо направихте дуетна версия на римейка, по какъв начин решихте да включите и Edward Maya в този план?

toka:

Ако трябва да бъда почтен почувствах, че нашият вид може да има и друго звучене и схваща се се сетих за Edward. Той е съществена фигура в Румъния, когато приказваме за денс и хаус музика, той е едно от най-известните международни имена от нашите актьори по този начин че ние бяхме доста радостни, че имаме опцията да му покажем това парче и той да работи по него. Дори и не се замислихме дали би трябвало да го поканим (смее се).

ВОДЕЩ:

Да, Edward е огромна звезда и в България, защото той имаше много шлагери и даже и в този момент има след толкоз години. Но знаете ли, че тази ария Zilevo беше доста огромен шлагер в България преди към 15-20 години?

toka:

О, не знаехме това. Но това демонстрира силата на тази ария, какъв брой в действителност е добра. Явно просто продължва да въодушевява артистите да правят техни интерпретации. Ние сме радостни, че вдъхнови и нас да създадем този римейк с помощта на Edward. Наистина сме доста щастливи.

ВОДЕЩ:

Edward, ти стоиш зад много шлагери, които са се слушали доста тук в България през годините. Какво ти предстои в музиката в бъдеще?

Edward Maya:

Аз съм много щастлив за тази нова ария, която направихме с toka и Carine. Мисля, че това е първата ария, която издавам през тази година, само че очаквайте да излязат още доста. Не знам дали това ще е огромен шлагер или не като например  " Stereo love ".

Carine:

Той е доста непретенциозен също по този начин.

ВОДЕЩ :

Виждам, че ти си се концентрирал главно върху хаус музиката напоследък, но каква музика смяташ да пуснеш през тази година като музикални стилове? Можем ли да чуем и нещо от стиловете музика в които твореше през предишни години?

Edward Maya:

Тази година ще се концентрирам само в хаус музиката, защото работейки като DJ аз би трябвало да поддържам усещането за танци на фестивалите и в клубовете. Така че тази година ще чуете от мен само удари по клубовете. Подготвям нови сетове за лятото. " Zilevo " ще бъде първият шлагер за лятото. 

ВОДЕЩ:

Както Manuel Riva го сподели преди известно време, когато приказвах с него, ще се видим на следващия гиг.

Планирате ли скоро да посетите България? Това е въпрос към всички ви.

Edward Maya:

Да!

Carine:

Надяваме се да ви посетим скоро и да пеем за вас, другари.

Edward Maya:

Може да си създадем турне в България. Това ще бъде като една сбъдната фантазия за мен. Защото аз не съм видял много България до момента, бил съм единствено в София и няколко други града.

Carine:

Аз също.

Edward Maya:

Точно по тази причина е време да създадем едно турне дружно.

ВОДЕЩ:

Това ще бъде съвършено! 

Карин, ти направи няколко успешни солови песни, както и дуети с изпълнители на най-големия румънски лейбъл Global Records, какво ти следва да издадеш през тази година?

Carine:

Предстои ми да издам нови няколко нови песни, усещам се благословена, че съм в положителни ръце. Имам страхотен отбор и мисля, че ще слушате единствено хитове от мен занапред нататък.

ВОДЕЩ:

Имаш ли песни, които към този момент са подготвени и ще издадеш някоя от тях скоро?

Carine:

Да, мисля, че ще публикуваме една от моите нови песни напълно скоро. Мога ли да кажа как се споделя?

Edward Maya:

Да!

Carine:

Казва се  " Days like this ". Работихме много здраво по тази ария и нямам самообладание да Ви я покажа, и да я чуете.

ВОДЕЩ:

В какъв жанр е песента?

Carine:

Мисля, че е повече към поп-а, но има много вариативно звучене, тъй че мисля, че ще е много слушана. Надявам се.

ВОДЕЩ:

Солове ария ли ще е или дует?

Carine:

Солова ария е, което е супер за мен, защото аз обичам да стартирам с песните сама, след това да им върша ремикси и... майтапя се.

ВОДЕЩ:

И може би toka се появява точно точно там някъде.

toka какво да чакат почитателите от теб през тази година? Още ремикси, нова авторска музика или и двете?

toka:

Мисля, че и двете. Работих по много нови песни с съвременно звучене. Имам проекти да направя доста положителни колаборации с хора, с които имаме добра връзка и чуваме музиката по идентичен метод. Това е доста значимо за мен, тъй като помага в основаването на хубавите песни. Искам да продължа да пущам още поп и денс песни, но също по този начин и клубна музика, тъй като имам страст към музиката с доста бас и гиговете, по този начин че може да посетите профила ми през днешния ден, тъй като одеве разгласих нов клубен бенгър, тъй че...

ВОДЕЩ:

Да, почитателите към този момент могат да го видят.

И финален въпрос към всички Ви. Какво мислите за колаборация с български реализатор?

Carine:

Мисля, че това ще бъде огромна чест за нас. Ти какво мислиш, искаш ли да направиш колаборация с български актьор?

Edward Maya:

Аз към този момент имам 3 колаборации с български актьори - с Емилия, Андреа и DARA.

toka: 

Аз нямам колаборации с български актьори, но се оглеждам за такива, несъмнено. Мисля, че българската музика е доста добра и от това което чувам оттам, чакам доста от тази музика да стане межународна. Има този капацитет, по този начин че при вас има доста положителни актьори и ние нямаме самообладание да се срещнем с тях.

Edward Maya:

Ние вибрираме на една и съща периодичност. Българите и румънците са като братя по този начин или другояче, по този начин че ние споделяме един и същи вкус в музиката, културата и храната.

toka: 

Особено в храната!

ВОДЕЩ:

Абсолютно е по този начин, защото през годините доста от хитовете на огромните румънски изпълнители бяха шлагери и тук, тъй че мисля, че и песните, които са общи сред румънски и български актьори също се слушат доста и в двете страни.

toka:

Така е, несъмнено!

ВОДЕЩ:

Благодаря ви за това изявление и ви чакаме тук отново във вашите бъдещи планове!

Тока: Благодарим ви, довиждане!

Еdward Maya: Чао!

Carine: Чаооо!

ВОДЕЩ :

До скоро, довиждане и прекрасен ден!
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР