Водещ световен доставчик на решения за работно пространство стъпва и

...
Водещ световен доставчик на решения за работно пространство стъпва и
Коментари Харесай

Лидер в сектора на хибридните работни места разширява Kamenitza Office Park в Пловдив с 500 м².

Водещ международен снабдител на решения за работно пространство стъпва и на българския пазар с дебют в Пловдив. Групата IWG е одобрено име в света в бранша на хибридните работни места. Под шапката на компанията са сдружения като Regus PLC, Regus Group Limited.

Брандът Regus уголемява Kamenitza Office Park с офис площи от почти 500 м².

IWG си партнира с вложителя в областта на хотелиерството Георги Тотев за Kamenitza Park в Пловдив. В офис постройката са ситуирани питейни заведения, заведения за хранене, магазини и СПА център.

IWG се готви за впечатляващ световен напредък. Приблизително 1000 нови местоположения ще бъдат добавени към мрежата през идната година. Хибридния модел на работа, предлагащ по-ниски разноски, дава на фирмите финансовата еластичност да влагат в своите чиновници и в растежа на бизнеса, а не в постройките, в които работят.

Вече осем милиона души в към 120 страни са на хибриден метод на работа в съвременни и софтуерно оборудвани работни пространства.

Стратегически разположените работни пространства дават всички улеснения, от които се нуждаят чиновници, като частни офиси, зони за взаимна работа и зали за срещи, налични с едно допиране на смарт телефона.

Хибридната работа е извънредно известна измежду чиновниците. Те правят оценка доста усъвършенствания баланс сред професионалния и персоналния си живот. Освен това ограниченията за понижаване на разноските и желанието фирмите да бъдат по-устойчиви усилват на търсенето на хибридни работни места - наклонност, която сега е във напредък и в България.

Компаниите от ден на ден стартират да се вслушват в чиновниците си. Три четвърти от общо 28 000 чиновници, интервюирани от Cisco в световно изследване, удостоверяват позитивното въздействие на хибридната работа върху всички аспекти на прочувственото, финансовото, психическото, физическото и общественото им благоденствие.

64% от респондентите настояват, че са икономисали към четири часа седмично посредством понижаване на времето за пътешестване и вследствие на това имат сензитивно усъвършенстван баланс сред професионалния и персоналния живот, както и доста по-ниски разноски.

И фирмите печелят от хибридната работа

Доклад на Global Workplace Analytics разкрива, че фирмите могат да спестят 11 000 $ на чиновник, който работи в хибриден модел.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР