Водещ секс терапевт и експерт по кинковете предположи, че Доналд

...
Водещ секс терапевт и експерт по кинковете предположи, че Доналд
Коментари Харесай

Доналд Тръмп „изпита удоволствие от напляскването на Сторми Даниелс, защото това го правеше покорен“, казва секс експерт

Водещ секс терапевт и специалист по кинковете допусна, че Доналд Тръмп евентуално се радваше да бъде напляскан от Сторми Даниелс, тъй като това го караше да се усеща обуздан.

Искът идва след избухливите показания на госпожа Даниелс пред съда във вторник, където тя разкри интимни детайлности от хипотетичната им среща през 2006 година, която в този момент е в основата на неговия престъпен развой за секрети пари в Ню Йорк.

Сред разкритията бяха, че са употребявали мисионерска поза, той лежеше в леглото по боксерки, когато тя излезе от банята, а тя го напляска със списание.

секс терапевт зад " Radio Sex TV with Dr. Susan Block " на HBO, който измисли термина " Post-Trump Sex Disorder ", с цел да опише човешкото предпочитание повече да не взе участие в полови връзки след президентските избори, които доведоха Тръмп на власт, споделя на The Огледало, че Тръмп евентуално се е наслаждавал на играта на властта доста по-малката госпожа Даниелс, 5'7 ", напляска високия 6 фута някогашен президент.

" Когат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР