Водещ германски крайнодесен политик отрече обвиненията, че му е плащано

...
Водещ германски крайнодесен политик отрече обвиненията, че му е плащано
Коментари Харесай

Германски крайнодесен политик отрича да е вземал руски пари

Водещ немски крайнодесен политик отхвърли обвиняванията, че му е плащано от прокремълски олигарх да популяризира съветска агитация, на фона на възходяща угриженост по отношение на напъните на Москва да попречи на идната европейска избори.

В четвъртък се появиха апели Петр Бистрон да се отдръпна от кандидатската листа на Алтернатива за Германия (AfD) за изборите за Европейски парламент през юни, защото се появиха нови обвинявания за връзките му с Русия.

>

Байстрон сподели, че обвиняванията против него са „ клеветническа акция “ и че той в никакъв случай не е получавал пари или заплащания в криптовалута от Voice of Europe, медия, наранена от наказания предходната седмица от чешките управляващи за това, че е плащала на европейски политици да популяризират съветски агитация.

Ако остане номер 2 в листата на AfD, немският политик от чешки генезис е съвсем обезпечено, че ще стане народен представител в Европейски Съюз, защото анализът на социологическото изследване демонстрира, че партията ще удвои повече от два пъти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР