Воденото от НАТО учение на KFOR ROBUST RAM“ в Косово

...
Воденото от НАТО учение на KFOR ROBUST RAM“ в Косово
Коментари Харесай

НАТО проверява бойната си готовност в Косово

Воденото от НАТО обучение на KFOR „ ROBUST RAM “ в Косово продължава сега. Това тактическо обучение е инспекция на нашата подготвеност и качества.

През последните няколко седмици беше извършено обстойно образование от личния състав на JLSG - Съвместна група за логистична поддръжка като водеща единица тук, което приключи с настоящото разполагане на войски на KFOR, тежки транспортни средства и инженерни средства както по земята, по този начин и по въздуха в региона на Ново село и Лепосавич.

Обучението е част от по-широка рамка от действия, които се организират за поддържане на оперативните качества на тактическите и поддържащите звена, ситуирани в границите на КФОР. КФОР организира рутинни учения за подготовка и образование, с цел да подсигурява, че нейните войски и качества са подготвени когато и да е да извършват своя мандат.

Ръководената от НАТО задача KFOR работи в сходство с Резолюция 1244 на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации от 1999 година, с цел да обезпечи безвредна и сигурна среда и независимост на придвижване за всички общности, живеещи в Kосово.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР