Воденият от Симоне Индзаги Лацио постигна впечатляваща победа с 3:0

...
Воденият от Симоне Индзаги Лацио постигна впечатляваща победа с 3:0
Коментари Харесай

Индзаги: Видях в очите на играчите колко много искаха победата

Воденият от Симоне Индзаги Лацио реализира впечатляваща победа с 3:0 над Рома в дербито на Вечния град и се изкачи на 7-о място в класирането на Серия " А ". Това беше трети следващ турнирен триумф за " орлите ", които са в отлична форма след Нова година.

" Играхме превъзходно. Показахме нужната увереност и бяхме нападателни. Oще през вчерашния ден видях в очите на момчетата жаждата за победа. Тази конфигурация от време на време ни е липсвала. Днес с всички сили се стремяхме да спечелим, с цел да зарадваме и нашите почитатели, част от които ни поддържаха на последната подготовка ", съобщи доволният Индзаги.

" Днес Чиро Имобиле и Фелипе Кайседо първи започваха пресата, всички действаха с доста сила и взаимопомощ. Вярно е, че изпуснахме много точки, само че това е по този начин, тъй като ни се постановяваше да играем всеки два дни и половина, а постоянно имахме и стеснен избор на футболисти поради COVID-19. Можехме да сме по-напред в класирането. Надявам се скоро всички да са здрави и да мога да употребявам цялостния капацитет от тези играчи, които към този момент 5 години ме вършат същински благополучен ", продължи Индзаги.

Той похвали особено определения за състезател на мача Андреа Ладзари и разкри, че халфът е имал проблеми през седмицата и е излязъл на терена на обезболяващи. Серия А 18 кръг, петък 15 януари  Лацио 3:0краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР