Воденият от Клаудио Раниери тим на Нант не е това,

...
Воденият от Клаудио Раниери тим на Нант не е това,
Коментари Харесай

Рен задълбочи кризата в тима на Клаудио Раниери

Воденият от Клаудио Раниери отбор на Нант не е това, което беше при започване на сезона. "Канарчетата " записаха второ следващо проваляне и общо трето в последните си четири мача в гостуването на Рен.

Те паднаха с 1:2 и полека-лека се отдалечават от челните позиции, които заемаха при започване на акцията. От своя страна пък Рен към този момент е с четири победи в последните си пет борби и продължава да се катери в класирането.

Всичко в този мач се реши след почивката поради нулевото първо полувреме. Вахби Хазри откри резултата за бретанците в 51-та минута след асистенция на огромната им звезда Йоан Гюркуф.

Само четири минути по-късно Никола Палоа от състава на Нант беше изпъден и мачът се развиваше без спънки за домакините. Но в 73-та минута "канарчетата " изравниха след тъкмо изпълнена дузпа от Емилиано Сала и развръзката остана за последните минути.

Щастието за домакините пристигна в 89-та минута, когато Хазри осъществя второто си попадение, този път след асистенция на Бенжамен Андре и донесе трите точки за Рен в този завързан конфликт.

След тази развръзка Нант остана с 23 точки на петата позиция, само че се отдалечава от ден на ден от върха. Рен е осми с 18 точки, само че се отлепя от рецесията, в която беше изпаднал при започване на сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР