Воденият от Илиан Илиев тим на Верея обърна Черно море

...
Воденият от Илиан Илиев тим на Верея обърна Черно море
Коментари Харесай

Верея обърна Черно море на Тича

Воденият от Илиан Илиев отбор на " Верея " обърна " Черно море " на Тича от 0-1 до 2-1 и го смъкна от 6-ото място. Капитанът Георги Илиев откри резултата за " Черно море " след асистенция на Атанас Зехиров. Варненци направляваха мача и през второто полувреме, като съществени пропуски, озовали се сами против Аргелишаки, направиха Мариян Огнянов, Сукана и Антон Огнянов. Ходът на Илиян Илиев с включването в игра след почивката на Валери Домовчийски даде резултат. В 71-ата минута Илиян Йорданов проби по левия фланг и пусна непокрития Бенгюзов, който изравни, а 4 минути по-късно самият Домовчийски с удар с глава след центриране от корнера матира за повторно Михайлов.
Ето по какъв начин официялният уебсайт на " Морето " наблюдава по-интересните обстановки в този мач:

Черно море наложи домашен метод и още в седмата минута можеше да открие резултата. Сукуна финтира неприятелски състезател в наказателното поле и стреля по диагонала, само че стражът на гостите Георги Аргилашки избави.

В 21-вата минута капитанът на Черно море Георги Илиев се възползва от положително подаване, направи залъгващо придвижване, и от границата на наказателното поле прати топката в мрежата на гостите за 1:0. Само 6 минути по-късно “моряците ” бяха на крачка от втори гол, само че Илия Миланов пропусна да повиши резултата от близко.

Втори пропуск направиха “моряците ” в 34-ата минута. Сукуна изведе Мариян Огнянов очи в очи с Аргилашки, само че вместо да потърси завършващ удар, халфът се опита да откри Георги Илиев, само че неуспeшно.

В 56-ата минута Георги Илиев и Атанас Зехиров направиха добра композиция отдясно. Зехиров центрира в наказателното поле и постави топката на главата на Мариян Огнянов, само че халфът стреля едва право в ръцете на вратаря. Сукуна се озова на стрелкова позиция в 60-ата минута и насочи бомбен шут, само че Аргилашки още веднъж сподели инстикт и избави. В 71-вата минута обратно на логиката Верея изравни. Венцислав Бенгюзов осъществя за 1:1. В 75-ата минута Домовчийски засече с глава центриране от корнер и вкара за 1:2.

Съставът на Черно море: Емил Михайлов, Ондрей Сукуп, Илиас Хасани, Илия Миланов, Стефан Станчев, Мариян Огнянов (64-Антон Огнянов), Георги Илиев, Александър Цветков, Орлин Старокин, Атанас Зехиров, Сукуна

Резерви: Иван Дюлгеров, Александър Александров, Румен Касабов, Антон Огнянов, Николай Минков, Марек Кузма /gong.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР