Воденият от бившия национален селекционер Радостин Стойчев тим на Блу

...
Воденият от бившия национален селекционер Радостин Стойчев тим на Блу
Коментари Харесай

Матей Казийски заби 18 точки, но Верона загуби от Падуа

Воденият от някогашния народен селекционер Радостин Стойчев отбор на Блу Волей (Верона) отстъпи като хазаин на Киоене (Падуа) в следващата предсезонна контрола. " Жълтосините " приключиха в дуела с волейболистите на Якопо Кутини при резултат 1:3 (25:22, 20:25, 23:25, 21:25) .

В четвъртък (10 септември) Верона ще търси реванш, в идната среща с темперамент на взаимна подготовка.



Българската волейболна звезда Матей Казийски изигра отличен мач, като се разписа с 18 точки . Младият национал Аспарух Аспарухов завърши с 10 точки , а французинът Стефан Бойер бе над всички с 19 точки .



За противника словенският национал Тончек Щерн бе топреализатор с 21 точки , Себастиано Милан се регистрира с 18 точки .

" Мачът беше доста значим тест за намиране на темп, и двата тима играхме на високо равнище. Падуа боравеше по извънреден метод с топката при посрещане и повдигане, до момента в който ние не можахме да се оправим на сервис. Въпреки положителните ни проценти като цяло и гейма, който спечелихме първоначално, не успяхме да се върнем в играта. Два гейма бяха доста стегнати и уравновесени, само че пропуснахме финалния спринт. Освен резултата, който беше добър до избран миг, тази контрола ни сподели къде се намираме. Като цяло съм удовлетворен от представянето на момчетата, само че изглеждахме прекомерно изплашени от офанзивите на противника от зона 4. Имаме още една седмица да потренираме, в същото време ще срещнем още веднъж Падуа ", съобщи Радостин Стойчев след мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР