Водени от старата поговорка „ние не крадем, само си берем“

...
Водени от старата поговорка „ние не крадем, само си берем“
Коментари Харесай

Не крадем, само си берем: Пловдивчани ощавиха Общината с павета посред бял ден

Водени от остарялата сентенция „ ние не крадем, единствено си берем “ двама пловдивчани ощавиха Общината с павета. За това алармира четец на TrafficNews , следил от първо лице случката от улица „ Пол. Сава Муткуров “.

От клип, възложен до медията ни, се вижда по какъв начин измежду бял ден двамата мъже си ровят в купчина с павета, като че ли търсят най-хубавите зеленчуци на пазара, а по-късно ги товарят в бял бус, спрян в непосредствена непосредственост до „ мястото на престъплението “.

Свидетелят се усъмнил в тях и ги попитал какво вършат, а те го уведомили, че по-надолу по улицата имало още павета, които имали желание също да приберат.

Проверка на TrafficNews сочи, че павета на улица „ Полковник Сава Муткуров “ в са извадени след ремонтните действия по Водния цикъл. Те са били оставени в купчина до тротоара за да бъдат сложени още веднъж в околните дни.

Медията ни алармира Общината, като предоставихме клип и регистрационен номер на буса, в който са били натоварени. Оттам потвърдиха, че става дума за кражба.

Сигналът е предаден към Министерство на вътрешните работи, откъдето следва да проверяват случая.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР