Водата помни. Тази теза разви , като публикува статия в

...
Водата помни. Тази теза разви , като публикува статия в
Коментари Харесай

Между наука и мит: Водата помни и изцелява

Водата помни. Тази теза разви, като разгласява публикация в списание Nature, с която да потвърди тезите си по този въпрос. Най-впечатляващото е, че съгласно неговите изводи, водните молекули резервират спомен за антитела, с които контактуват, дълго време откакто антителата ги няма. И след три опита в три разнообразни, несвързани една с друга лаборатория, списание Nature разгласява публикацията - с коментара на изумения редактор Джон Мадокс, че няма разумно пояснение на този феномен.
Според Бенвенист, водата " комуникира ", като изпраща електромагнитни сигнали на ниска периодичност и става въпрос за квантова физика, което остава задача за решение от страна на науката.
 Думите, които вършат водата вълшебна и лековита Думите, които вършат водата вълшебна и лековита
Още от приказките знаем, че водата е „ жива “ и „ мъртва “, че тя може да съживи човек. Нереално чудо? Оказва...
Въпреки това, доста хора имат вяра, че когато пиете вода или наливате от извора, би трябвало за мислите положително и положително. И още известни вярвания:
1. Водата е способна да предава информация, да запомня думи и мисли, да включва механизма на излекуване в човешкия организъм.
2. Водата почиства освен от физическата нечистотия, само че и от нездравословните въздействия.
3. За да снеме негативни енергетични стратегии човек и належащо да взима противоположен душ: леден, парещ, леден, парещ, леден в тази поредност. Може да се вземе и вана, като си представяш, че цялата енергийна нечистотия се отмива от тялото ви във водата. Може да се усили резултата на изчистването, като във ваната се разтвори морска сол, тя поема негативната сила.
Чували сме за мълчана вода, жива вода, светена вода, сребърна вода.
 Чаша вода заран на гладно носи изгоди за здравето Чаша вода заран на гладно носи изгоди за здравето
Тялото се състои от 70% вода и тя е от изключителна значимост за процесите в организма. Ако потребностите на тялото от вода не са задоволени, м...
4. Предците ни са обръщали огромно внимание на Водата и точно с нея са правли обреди, традициите са останали до през днешния ден. Голяма мощ има " мълчаната " вода, донесена преди изгрев слънце от младо момиче в сватбени облекла или от млада младоженка. Налива се от три източника при цялостно безмълвие. С такава вода посрещат невестата в новия ѝ дом. Мълчаната вода има огромна роля и в гадателските практики на Еньовден, Гергьовден и Васильовден. В съда с " мълчана " вода момите поставяли своите китки. Още до момента в който приготвяли цветята и ги увивали с червен конец, девойките пеели специфични песни и безмълвно си пожелавали добър фаворит, идна сватба и прочие Оставяли съда под трендафил, " на звездите " (т.е. под звездното небе). А на сутринта някоя от тях изваждала една по една китките, изричайки къси словесни формули-предсказания, а останалите девойки припявали. Очаквали " мълчаната " вода освен да планува бъдещето, само че и да сбъдне желанията им. С такава вода, само че с накиснати през нощта билки и цветя, в миналото замесвали обредните хлябове. Наричали я " цветна ".
5. Друг забавен мит е, този за живата вода, която може да разсъни даже труп, само че се намира на доста прикрито място, което единствено една самовила знае и пази тайната.
Едно е несъмнено - водата е Живот! Отнасяйте се с нея с почитание и я пазете чиста!
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР