Водата е най -удивителното вещество на нашата планета. Тя е

...
Водата е най -удивителното вещество на нашата планета. Тя е
Коментари Харесай

С тази магическа техника вие управлявате и променяте всякакви обстоятелства!

 Водата е най -удивителното вещество на нашата планета.

Тя е без усет, цвят и аромат. Водата има неповторимото свойство да записва и предава информация. А вие можете да употребявате това, с цел да управлявате живота си.

Много постоянно чуваме от себе си или от другите – по този начин се стекоха/развиха събитията. Обстоятелствата се намесиха. Лош шанс. Вие също сте чували, мислили, и даже сте казвали нещо сходно. А първото нещо, което е записано в светите книги: „ В началото бе Словото “. Тоест Бог е основал нашия свят със личните си слова. А ние сътворяваме своя свят със своите си слова.

Водата записва и предава информация

На водата е дадена магическата мощ да се трансформира в сока на живота на Земята. (Леонардо да Винчи)

Сега ще си помислите: „ Е… този е прочел доста книги и наумнява. Би било по-добре да предложи нещо по-разумно “.

Ще вършиме ли това всеки ден? Ето ви предложение изпитано във времето:

В доста публикации за този елементарен източник на невероятни сили може да се прочете за значимата роля на водата в живота на хората и всички живи организми. Просто започнете да пиете задоволително вода и вашето физическо здраве ще стартира да се усъвършенства. Факт! А в случай че пиете вода по специфичен метод, за който в този момент ще прочетете, ще се научите да управлявате всевъзможни условия.

Свойствата на водната молекула и самото вещество, наречено елементарна вода, са удивителни и неповторими. Обикновената вода няма форма, цвят, усет или аромат!

Спомнете си по какъв начин в учебно заведение наливахме вода в съдове с разнообразни форми и деликатно записвахме заключението: водата няма форма, само че резервира размера си. А през днешния ден ще се възползваме от това свойство и ще придадем на водата формата на чаша.

За този способ са писали Хосе Силва и Вадим Зеланд, а тези момчета знаят доста за такива неща.

Техника за ръководство на условия

Техника с чаша вода

Събуждайки се заран, налейте вода в чаша, вземете я с двете си ръце (можете да употребявате и едната, нищо няма да се промени) и въображаемо или на глас кажете фразата:

– Това е всичко, което ми би трябвало, с цел да накарам събитията да се развият по най-хубавия за мен метод!

След това изпийте водата на дребни глътки. Това е Всичко.

Има доста разновидности за този заветен ритуал. Можете да си визиите по какъв начин минава денят ви – по този начин, както желаете да протече. Можете да казвате разнообразни думи, както на глас, по този начин и на себе си. И вечерта слагайте вода до главата. Изпийте половината преди лягане, а другата, когато се разсъните. Или сгънете ръцете си по специфичен метод. И прочетете молитва. И кажете утвърждения. И желанието да се вършат проекти. И прелейте водата от от чаша в чаша 50 пъти.

Става дума за това, че най -странното и извънредно свойство на водата е да записва и предава информация. Това е потвърдено от дълго време и не се нуждае от удостоверение. Написани са цели научни трактати. Терабайти фотоси, където е снимано по какъв начин водата трансформира структурата си от друга музика и разнообразни думи.

Можете даже да произнесете тези думи и да си представяте по какъв начин пиете виртуална вода – и отново ще има резултат! Тогава вашето предпочитание ще бъде записано непосредствено върху тези 70% от водата, която се съдържа във всяка клетка на тялото ви.

От какво сме направени? Не сте не запомнили?

Водата, над която сте изрекли тези думи, ще работи като активатор.

Сутринта, когато стомахът е празен, тя незабавно навлиза в тънките вътрешности и се всмуква непосредствено в кръвния поток. И тялото ви получава команда да работи в посоката, която сте определили.

Между другото, забавно наблюдаване: в доста страни има традиция да се пие по време на празник по този начин: „ На здраве “. Течностите, които се употребяват в такива случаи, обаче не способстват доста за възстановяване на здравето. Но може би това е изкривена традиция да се пие позитивно заредена вода, останала от нашите предшественици!

В този случай водата служи като усилвател на желанието.

Когато сте взели решение и сте дали команда на тялото, мозъка и подсъзнанието да търсят всички удобни благоприятни условия за осъществяване на вашето предпочитание, механизмите за осъществяване се задействат. Те ще търсят и ще намерят най-хубавите разновидности измежду тези, които пораждат!

Разбира се, не можете да спрете Земята да се върти и да върнете реките да потекат назад. И ще пораждат разнообразни трудности. И ще се развиват неподходящи условия. Но вие ще можете да се възползвате от опциите, които Вселената ще ви даде. И да се откажете от тези, които ще ви доведат до нежелани прекарвания.

И когато казвате всяка заран: „ Това е всичко, което ми би трябвало, с цел да се развият събитията по най-хубавия за мен метод! “

Вие пиете вода с удоволствие…

Не единствено имам вяра, само че знам със сигурност…

Че всички условия, които ще се развият днес…

Този ден ще бъде оптимален за мен!

Пийте вода, вярвайте в триумфа и дано всичко се сбъдне, както сте замислили, и още по-добре!

По материали на Хосе Силва и В. Зеланд

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР