Водачката в световната тенис-ранглиста при жените Ига Швьонтек (Полша) се

...
Водачката в световната тенис-ранглиста при жените Ига Швьонтек (Полша) се
Коментари Харесай

Ига Швьонтек на финал

Водачката в международната тенис-ранглиста при дамите Ига Швьонтек (Полша) се класира за своя първи четвъртфинал на шампионат на трева, откакто отстрани швейцарката Джил Тайхман 6:3, 6:1 на шампионата в Бад Хомбург (Германия).

Швьонтек се изправи пред пет благоприятни условия за пробив, само че ги избави всичките и в борба за място на полуфиналите ще спори с Анна Блинкова, която в профил Лейла Фернандес със 7:5, 6:2.

„ Мисля, че да стигна по подобен метод до първия ми четвъртфинал на трева е просто съвършено.

Развълнувана съм, тъй като през днешния ден беше един прекрасен ден. Доволна съм от представянето си, всичко беше под мой надзор и това е супер “, сподели след мача Швьонтек.

На четвъртфинал отива и чехкинята Катерина Синиакова, която отстрани Евгения Родина (Русия) с 6:2, 6:4 и в идващия мач ще играе с номер 2 в схемата на шампионата Людмила Самсонова (Русия).

24-годишната италианка Лучия Брондзети също е на четвъртфинал, защото се наложи над номер 4 Маяр Шериф (Египет) с 1:6, 7:6 (2), 6:3.

Италианката за първи път попада в топ 8 на шампионат от веригата WTA 250 на трева и в идващия стадий ще спори с номер 8 Варвара Грачова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР