Водачът в световната тенис-ранглиста Рафаел Надал сподели след победата си

...
Водачът в световната тенис-ранглиста Рафаел Надал сподели след победата си
Коментари Харесай

След здравата битка! Рафа със силна оценка за Гришо: Той е...

Водачът в международната тенис-ранглиста Рафаел Надал показа след успеха си с 6:3, 4:6, 6:1 против най-хубавия български тенисист Григор Димитров на полуфиналите на шампионата в Пекин, че се е получил сложен и стойностен мач.

" Доста сложен дуел против доста, доста тежък противник като Григор, който играе добре. Мисля, че направих един доста стабилен мач. Изиграх един приказен първи сет. Във втория сет той се показа по-добре от мен, аз започнах да поднасям малко по-лошо и прекомерно постоянно се оказвах в отбранителни позиции. В третия сет трябваше да трансформира това и се получи. Щастлив съм, страхотна вест е, че съм на край като се има поради тежкия ми чоп ", разяснява Матадора.

" Това, че завоювах много мачове тази година също ми оказва помощ. Успехите дават убеденост в сложните моменти на корта. Но, несъмнено, в последна сметка, би трябвало да играеш добре, с цел да стигнеш до успеха в даден дуел ", сподели още Надал.

Рафа завоюва купата на Откритото първенстов на Съединени американски щати, а в този момент се е устремил към трофея и на АТП 500 шампионата в Пекин./ Pik.bg

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР