Водачът в световната ранглиста Новак Джокович продължава успешно защитата на

...
Водачът в световната ранглиста Новак Джокович продължава успешно защитата на
Коментари Харесай

Ноле помете чилиец, би го за по-малко от два часа

Водачът в международната класация Новак Джокович продължава сполучливо отбраната на купата си от Уимбълдън, откакто стигна до поредна трисетова победа, този път над чилиеца Кристиан Гарин със 6:2, 6:4, 6:2 за към час и 50 минути игра, съобщи tennis24.bg.

Петкратният първенец започва срещата на бърза предавка, реализирайки два пробива в откриващия сет. Във втората част и двамата имаха благоприятни условия за пробив, като играта бе равностойна до деветия гейм, когато настоящият отличник в шампионата направи съдбоносен пробив, с цел да се приближи на сет от крайния триумф. Той бе ознаменуван с еднакъв резултат на първия сет и нови два пробива на сметката на сърбина.

Джокера приключи с девет аса и загуби единствено три точки на първо подаване за целия мач. Той отрази и двете благоприятни условия за пробив пред 17-ия в главната скица южноамериканец. Ноле направи два пъти повече печеливши удари от противника – 28 на 14, и три непредизвикани неточности по-малко – 23 на 26.

Джокович се класира за 12-ия си четвъртфинал в шампионата и общо 50-и в шампионатите от Големия шлем, където негов противник ще бъде унгарецът Мартон Фучович, който в профил петия в схемата Андрей Рубльов след 6:3, 4:6, 4:6, 6:0, 6:3.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР