Водачът в схемата Александър Зверев се класира за четвъртфиналите в

...
Водачът в схемата Александър Зверев се класира за четвъртфиналите в
Коментари Харесай

Зверев се разправи с Вердаско в Кьолн

Водачът в схемата Александър Зверев се класира за четвъртфиналите в първото издание на шампионата по тенис на твърди кортове в зала в немския град Кьолн с награден фонд 325610 евро. Зверев, който стартира непосредствено от втория кръг, започва в конкуренцията с безапелационен триумф над испанския деец Фернандо Вердаско с 6:4, 6:1 за 63 минути. Представителят на домакините доминираше против някогашния номер 7 в света. Той пласира 7 аса и завоюва 84 % (32/38) от точките при вкаран първи сервис за триумфа.

" Хубаво е, че съумях да приключа мача за малко повече от час, изключително против Фернандо, тъй като като за първи мач на твърди кортове против състезател като него постоянно може бъде подло. Той е един от най-опасните противници, които можеш да срещнеш. Радвам с, че взех успеха и не преставам на четвъртфиналите ", разяснява Зверев, който стигна до финала на Откритото състезание на Съединени американски щати през предишния месец.

Германецът се пробва да завоюва първа купа от май предходната година в Женева, а идващият му противник ще бъде Лойд Харис от ЮАР.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР