Водачът в Премиър лийг Ливърпул гостува на Уулвърхамптън в среща

...
Водачът в Премиър лийг Ливърпул гостува на Уулвърхамптън в среща
Коментари Харесай

Съставите на Уулвърхамптън и Ливърпул

Водачът в Премиър лийг Ливърпул гостува на Уулвърхамптън в среща от 24-ия кръг. Мърсисайдци са с два мача по-малко от първенеца Манчестър Сити, а при триумф през днешния ден, преднината им пред отбора на Джосеп Гуардиола ще стане 16 точки. " Вълците " пък ще се опитат да се приближат до Топ 4. В момента те са на седмо място, с еднакъв брой точки с Тотнъм и Манчестър Юнайтед.

Ливърпул още няма загуба през сезона и не завоюва само визитата си на " Олд Трафорд ", а през днешния ден се чака да срещне сериозна опозиция на " Молиню ". " Червените " са в серия от 39 мача без проваляне и към този момент преследват върха на " Непобедимите " от Арсенал. Уулвс по традиция играе мощно против грандовете, а в края на декември затрудни оптимално състава на Юрген Клоп и отстъпи с 0:1 на " Анфийлд ".

В последния си мач Ливърпул с лекост победи Ман Юнайтед с 2:0 и като цяло е в серия от 7 мача без позволен гол в Премиър лийг. Уулвърхамптън направи впечатляващ поврат от 0:2 до 3:2 при гостуването си на Саутхамптън, а трите гола за " вълците " паднаха в границите на малко повече от 20 минути. Мениджърът Нуно Ешпирито Санто се надява тимът му да постави завършек на неприятната поредност от 7 турнирни мача, в които непроменяемо първи получава гол.

Ливърпул завоюва всеки от последните 6 дуела сред двата отбора, като получи единствено едно попадение, а в последните 4 мача опази мрежата си суха. Уулвс се цели в първа победа над " алените " в елита вкъщи от 1981 година. " Вълците " обаче два пъти в последните три години отстраниха мърсисайдци в ФА Къп.

Диого Жота и Уили Боли се завръщат измежду титулярите на Уулвърхамптън. Жота ще работи по левия фланг в скица 3-4-3, а отдясно ще е Мат Дохърти. Тримата в предни позиции са Педро Нето, Раул Хименес и Адама Траоре.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК! Премиър лийг 24 кръг, четвъртък 23 януари  Уулвърхамптън 22:00предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР