Водачът в основната схема на тенис турнира от сериите АТР

...
Водачът в основната схема на тенис турнира от сериите АТР
Коментари Харесай

Томи Пол откри новата година с лесна победа на старта в Аделаида

Водачът в главната скица на тенис шампионата от сериите АТР 250 в Аделаида, Австралия Томи Пол се класира за четвъртфиналите в конкуренцията след двусетов триумф против представителя на домакините Алекс Болт.

За американеца Пол това бе първи дуел за новия сезон, само че все пак международният №14 не срещна никакви усложнения против 31-годишния Болт и го надигра с 6:3, 6:2 за час и 10 минути игра.

В спор за влизане измежду най-хубавите четири в Аделаида полуфиналистът от миналогодишния Australian Open ще се изправи против финалиста от последното издание на Sofia Open Джак Дрейпър, който по-рано през днешния ден надигра Миомир Кецманович с 5:7, 7:6(9), 7:6(7) в мач, който продължи повече от три часа и половина.

В долната половина на схемата поставеният под №2 Николас Джари също си обезпечи място в четвъртфиналите, откакто реализира цялостен поврат против италианеца Матео Арналди и ги отстрани след 6:7(5), 7:6(7), 6:4.

Победата на чилиеца му обезпечи двубой в идната фаза с чеха Иржи Лехечка, който в осминафиналите се оправи с Душан Лайович от Сърбия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР