Водачът в Ла Лига Барселона не успя да победи като

...
Водачът в Ла Лига Барселона не успя да победи като
Коментари Харесай

Сетиен: Една точка е по-добре от нищо

Водачът в Ла Лига Барселона не съумя да победи като посетител Севиля (0:0) и рискува да отстъпи лидерската позиция на Реал Мадрид. След дуела на " Рамон Санчес Писхуан " старши треньорът на каталунците Кике Сетиен призна, че тимът е играл на равнище единствено в първия половин час.

" Първите 30 минути бяха доста обнадеждаващи. Играехме добре, не давахме на Севиля да покаже мощните си страни. Но след спирането за пиянство на вода започнахме да играем по-бавно, губехме топката. След почивката продължихме да не сме задоволително организнирани и към този момент Севиля беше тимът, който контролираше дуела. Те постоянно са способни да санкционират противника, когато им се оставят свободни пространства ", разяснява Сетиен.

" Не знаехме по какъв начин да стигнем до голова обстановка. Домакините бяха наситили зоната пред наказателното си поле и ни беше мъчно да пробием. Наясно бяхме, че това няма да е елементарен мач. При това състояние една точка е по-добре от нищо ", регистрира наставникът на Барса.

" Класирането? Шансовете не са същите, както преди мача, само че Реал Мадрид още не е спечелил гостуването на Реал Сосиедад, а това е сложна задача. Сега идва времето на песимистите, само че аз ще продължа да приказвам за позитивните неща, които вършим. Нашият жанр е подобен, че доста рискуваме, играейки надълбоко в противниковата половина. Затова Тер Стеген е толкоз значим за нас. Сега сме разочаровани, само че на следващия ден ще забележим света по друг метод ", сподели още Сетиен. Ла Лига 30 кръг, петък 19 юни  Севиля 0:0краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР