Водачът в Ла Лига Барселона гостува на Елче от 22:00

...
Водачът в Ла Лига Барселона гостува на Елче от 22:00
Коментари Харесай

Съставите на Елче и Барселона, изненада в халфовата линия на каталунците

Водачът в Ла Лига Барселона гостува на Елче от 22:00 часа в мач от 27-ия кръг на Ла Лига, който още повече може да приближи каталунците до купата. В момента отборът на Чави Ернандес натрупа преднина от цели 12 точки пред Реал Мадрид, откакто преди паузата за националните тимове се наложи с 2:1 над кралския клуб на " Камп Ноу ".

Елче на процедура е сигурен изпадащ. Хората на Пабло Мачин доиграват сезона, въпреки че на няколко пъти сервираха изненади против противници, които чакаха елементарно да стигнат до трите точки. Съставът от " Мартинес Валеро " има най-слабата офанзива и най-слабата отбрана в Ла Лига, а през есента загуби гостуването си на Барса с 0:3.

Елче излиза с един чист нападател в лицето на Пере Мия, а зад него ще работят Фидел и Тете Моренте. Тримата бранители пред Едгар Бадия са Елибелтон Паласиос, Педро Бигас и Лаутаро Бланко. В средата на терена ще се разчита на Карлос Клерк, Джерард Гумбау, Омар Маскарей и Хосе Кармона.

Атаката на Барселона ще водят Роберт Левандовски, Феран Торес и Ансу Фати. Изненадата е включването в халфовата линия на Ерик Гарсия, който заема мястото на Серхио Бускетс. Сержи Роберто също е титуляр, откакто вкара гол в дербито с Реал преди две седмици. Двойка централни бранители са Жул Кунде и Маркос Алонсо, а по двата фланга на защитата започват Роналд Араухо и Жорди Алба. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР